Red Dot " Finder taikymo Sritis Astronomijos už 80EQ 80DX 90DX SE SLT Teleskopas Žiūronai Monokuliariniai

€10.49

-25%

€13.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ieškiklis taikymo sritis, ai9, red dot turėtojas, taikymo sritis paskambino ieškiklis, apskritimo medžiagos, monokuliariniai telescop, antikvariniai astronomija, taikymo sritis, dot ieškiklis, ieškiklis taikymo sritis 9x50.

Savybės:

Paprasta, nebrangi ir veiksminga red dot stebėjimo aparatas, kuria savo teleskopas

Labai lengva reguliuoti.Thumbwheels leisti padėties red dot horizontaliai ir vertikaliai tiksliai teleskopas derinimas

Reguliuojamas mažas raudonas LED dot projektuojamas ant ne didinamąjį peržiūros langą, kad galite tikslas pagrindinis teleskopas greitai ir lengvai

Įeina Laikiklis

Ši Red Dot Ieškiklio Aprėptis 80EQ 80DX 90DX SE SLT OMNI Serija ir t.t Astronominiai Teleskopai

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas + Metalas

Spalva: Juoda

Pakuotė:

1 * Red Dot " Finder Taikymo Sritis

*Kaip naudoti:

Pirmiausia ištraukite skaidraus plastiko lakštai, kurie yra priekyje ir apačioje - jūs galite tai pamatyti vienoje iš nuotraukų.Tai leidžia baterijos susisiekti, kad red dot atrodo, kai jūs jį įjunkite.

Tada pabandykite ieškiklio perjungimas jį ant mažo pasukimo pusėje.Atrodo per skyle priekyje ieškikliu, ir jūs turėtumėte pamatyti "red dot" ir būtų galima padaryti, kad jis ryškesnis ar blankesnis naudojant tą pasukimo kuris taip pat yra on/off jungiklis.

Dabar nustatyti savo sritį, kaip įprasta, bet įdėti red dot "finder" dėl vietoj įprasto optinio ieškiklio.

Nukreipkite teleskopą į kažką panašaus į TV antena arba kaminas - nieko apie tai dydis bus padaryti, ir kuo toliau, tuo geriau.Ieškote per mažai energijos ir okuliaro (25mm yra ideali vieta) rasti objektą reguliuodami savo teleskopas, ir sutelkti dėmesį į objektą.Reguliuoti tvirtinimas naudojant lėtai judesio kontrolė taip, kad objektas yra pačiame centre nuomonės.

Reguliuoti ieškiklis taip, kad "red dot" yra būtent tai, apie objektą jums buvo ieško.Jūs galite reguliuoti naudodami du didesni ratai.Vienas dešinėje priekyje ar kairę/dešinę kryptimi, ir vienas atgal, į apačią ar į viršų ir į apačią.

Išjunkite jį ir palaukite, kol tamsus

Jūs dabar ją naudoja perjungimo ieškiklį, tada žiūrint pro ieškiklį, kad red dot iki linijos į tikslą jūs ketinate stebėti per savo teleskopą.Kai "red dot" yra būtent per žvaigždės ar planetos jis turėtų būti, tiksliai, centre, savo okuliaro peržiūrėti.

Nepamirškite, kad ją išjungti, kai jūs turite rasti savo tikslą taupyti bateriją.

'

Tipas Vertikaliai Horizontaliai Ir Lazeriai
Bangos ilgis Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Dydis other
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Modelio Numeris ieškiklis taikymo sritis
Matavimo Modelis 2 Eilučių
Tikslumo Kita

Panašūs produktai