BNG 48 Skylių Nagų Dailės Grąžtai Tuščių Saugojimo lango Turėtojas Stovėti Ekranas Taros Manikiūro Reikmenys, Akrilo Padengti Įrankiai

€2.74

-24%

€3.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kupranugaris nagų blizgučiai, gręžimo stovo, raundas sandėliavimo konteineriai, nagų dailė, gręžimo stovo, gręžimo turėtojas, moyros nagų dailė, ekranas nagų, tiek turėtojas magnetas, tiek gręžimo.

BNG Stovėti Displayer Nagų Grąžto Laikiklį Profesionalų Nagų Dailės, Manikiūro Įrankiai, Akrilo Plastiko, Padengti Nagų Grąžtai Langelis Konteinerio

Ypatybė:

(Grąžtai neįeina )Pakankamai Talpa: Įtraukti 48 skyles, gali būti naudojamas saugoti daugelis nagų grąžtai, pvz., 3/32" karbido gręžimo bitai,keramikos nagų failą tiek.

Akrilo Viršelis:grąžtai stovėti ateina su akrilo danga, kurios turi poveikio atsparus dulkėms, siekiant apsaugoti jūsų grąžtus.

Erdvės taupymo: Jis gali būti ant jūsų skaitiklis viršuje arba odininkas, kai "PASIDARYK pats" namo ar nagų dailės salonas,daro nagų grąžtai atrodo tvarkinga ir tvarkingai.

Apvalus ir Tvirtas Pagrindas: Tvirtas ir plokščias ABS 3-sluoksnių pagrindo, nebus slydimo lengvai,gali surengė savo grąžtai stabiliai.

Nešiojamų ir Mini dizainas: Su savo Lengvi ir Mini dydžio, tai yra patogus ir nešiojamų, kai jums pradėti, tai ne nagų dailės darbą.

Paketų Sąrašo:

1 * Nagų Grąžto Laikiklį (Nagų grąžtai nepridedami)

Pristatymas

1) Klientas gali grąžinti prekes per 7days, jei jums rasti produktus, skaldytų, kai atidarote sklype, taip pat prašome nufotografuoti mūsų nuorodą.Mes bus būti atsakingi už grąžinimo laivybos kaina.

2) Klientas gali grąžinti prekes per 7days, jei produktai yra gera, tačiau klientų tik ne taip, kaip ji, laivybos kaina bus kliento pusėje.

Atsiliepimai

1) Kliento patenkinamas yra tik mūsų siekimas, prašome palikti teigiamą 5stars atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų, ačiū!

2) Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar paslaugos, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, mes padarysime viską, kad patenkinti mūsų klientų.

DUK

Q: Kaip aš galiu mokėti už mano užsakymą?

A:tai galite padaryti mokėjimo internetu www.restapa.lt sistema (trečiųjų šalių), arba galite susisiekti su mumis ir mokėti neprisijungęs per PayPal, Western Union, T/T perdavimo.

Q: Kuri laivybos metodą turėčiau rinktis?

A:sistema automatiškai padėti pasirinkti pristatymo būdą, atsižvelgiant į jūsų šalį, atkreipkite dėmesį, kitas vežėjas turės skirtingą kainą ir pristatymo laiką.

Q: Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A:Paketas mažiau nei 2 kg bus nemokamas pristatymas E-paketinių/Kinija Paštu, Oro paštu/HK Post Oro Paštu.Kad sklypo svoris virš 2kg, klientams reikia susisiekti su mumis ir susitarti dėl laivybos metodai ir siuntimo išlaidas.

Q: ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A:Taip, kiekvienas sklypas turi unikalų Sekimo Numerį laivybos statusą kelio atitinkamoje interneto svetainėje.

K: jūs Galite sumažinti kainą, paskelbti sąrašą?

A:Taip, mes parašyti dovanų kainos nuo US $5-10 ant paskelbti sąrašą, įsitikinkite, kad mūsų klientai lengva deklaruoti ir nereikia mokėti už papildomą deklaruoti sąnaudas.

Q: aš esu pardavėjas; norėčiau nusipirkti daugiau vienetų savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A:Didelis kiekis užsakymus yra gana palankiai, daugiau užsakymas didesnis, taikomos nuolaidos.

Q: Ką daryti, jei sklypas nėra ateiti laiku?

Prašome susisiekti su mūsų pagalbos, mes padėsime rasti sklypą ir ištirti vėlavimo priežastis.

K: aš esu interneto parduotuvės savininkas, jūs galite lašas laivybos mano klientas?

A:Taip, prašome palikti aiškiai teisingą adresą ir vardą savo klientų.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris TP-STANDD
Pakuotė 1 * Nagų Grąžto Laikiklį (Nagų grąžtai nepridedami)
Medžiaga Plastikiniai
spalva PinkTransparent
Dydis 5.2*6.3CM
Tipas Nagų Įrankiai

Panašūs produktai