"Logitech" G304 LIGHTSPEED Žaidimų Pelės 2.4 G Bevielio HEROJUS Jutiklis "PASIDARYK pats" 12000DPI 6 mygtukai Programuojami Žaidėjus Pelių KDA Ltd Edition

€5.65

-28%

€7.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: m330, pelės, mause sem fio, g102 pelės, lqs žaidimų pelės, lagitech g pro, "logitech", g305 logitech, "logitech" pelės, raton mi.

"Logitech" G304 LIGHTSPEED Wireless Gaming Pelių HEROJUS Variklio 12000DPI 6 Mygtuką, 1MS Ataskaita Norma KDA Ltd Edition

Ypatybė:

1. HEROJUS Jutiklis

HEROJUS yra revoliucinis naujas optinis jutiklis, sukurta " Logitech G pristatyti klasės lyderio veiklos ir iki 10 kartų energijos vartojimo efektyvumą (lyginant su ankstesniais leitenantas).HEROJUS jutiklis užtikrina itin tikslų ir nuoseklų veiklos su nuline išlyginimo, filtravimo arba pagreitis nuo 200 iki 12,000 DPI.G304 gali išsaugoti iki 5 profilių su iki 5 DPI lygiai kiekvienam laive atminties.

Belaidžio LIGHTSPEED

Per " end-to-end inžinerijos ir dizaino, Logitech G sukurtas tvirtas belaidis sprendimas, siekiant išspręsti pagrindines problemas, latency, stabilumą, ir ryšiai su išor. prt.Galutinis rezultatas yra LIGHTSPEED, pro-grade belaidis sprendimas, kad pasiekia laidinio-kaip spektaklis.

2. Ultra-Ilgas Baterijos Veikimo Laikas

HEROJUS jutiklis ir LIGHTSPEED belaidžio pristatyti ekstremalių efektyvumą, kad jums žaidimas mėnesių.Ji užtikrina iki 250 valandų paleisti į mirti tik vieną AA tipo bateriją.Jis gali būti koreguojamas trukti iki 9 mėnesių tipiškas naudoti Ištvermės režimu, kuris gali būti pasirinktas per Logitech Žaidimų Programinė įranga.Išbandytas su "Logitech" G240 Žaidimų Pelės Mygtukai Logitech Žaidimų Programinė įranga, taip pat indikatoriaus lemputė, G304, praneš jums, kai 15% akumuliatoriaus lieka.

3. Ultra-Lengvas

Prie " Logitech G, bevielė žaidimų pelės nebūtinai turi būti sunkus.G304 yra labai lengvas, ateina tik 99 gramus, tapo įmanoma dėka lengvas mechaninis dizainas ir itin efektyvus baterijos naudojimo.

4. 6 Programuojami Mygtukai

G304 pirminės jungikliai, ir kairėje, ir dešinėje, yra skirti 10 milijonų paspaudimų.G304 taip pat turi artimųjų spustelėkite, DPI, mygtukas ir du šoniniai mygtukai, kurie gali būti užprogramuotas jūsų pageidavimus, naudojant " Logitech Žaidimų Programinė įranga (LGS).

5. Mechaninė Mygtuką Įtempiamųjų

Mechaninė mygtuką tempimo atskirti mygtukai pagerina suderinamumą kairės ir dešinės pirminės pelės mygtukų ir padeda sumažinti jėgą, reikalingą spausti.Tai lemia trapumą, patikimas mygtuką atlikti galite priklauso nuo to, į net labiausiai intensyvių žaidimų sesijų.

6. Žaisti Bet Kur

Patvarus, lengvas dizainas su maža pėdsaką ir built-in USB nano imtuvas, sandėliavimo, kad G304 puikus kelionių kompanionas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: K/DA G304 LIGHTSPEED Belaidžio Žaidimų Pelės

Taikymo Sritis: E-sports games

Prisijungimo būdas: Belaidis

Belaidė technologija: LIGHTSPEED Belaidžio

Jutiklis: HEROJUS

Rezoliucija: apie 200-12,000 DPI

IP: apie 400IPS

Ataskaita norma: veikimo režimu: apie 1000Hz (apie 1 milisekundės)

Jutiklis: Ištvermės režimu: apie 125Hz (apie 8 milisekundės)

Skaičių mygtukai: 6

Baterijos tipas: 1 AA baterijos (neįtraukta)

Taikoma sistema: Windows 7 "ar naujesne versija, macOS 10.11 arba aukštesnė versija, skirta "chrome" os

Dydis: 116.6x62.15x38.2mm/4.6x2.4x1.5in (1mm=0.039 in)

Svoris: 99g

Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas dėl rankinis matavimas.

3. Prašome suprasti, ir įsitikinkite, kad jūs don ' t mind, tai prieš jums pasiūlymą.

1 X Bevielė Pelė

1 x LIGHTSPEED USB Nano Imtuvas, 1 X Imtuvas ilgiklis

1 x Vartotojo Dokumentacija

Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Skaičių Volai. 1
Skaičių Mygtukai 6
Pakuotė Taip
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Prekės Pavadinimas "logitech"
Bendras svoris [objektas
Tipas 2.4 Ghz, Belaidis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Belaidžio
Sąsajos Tipas USB
Stilius Pirštas
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai