Balta arba Dramblio kaulo Vieno Sluoksnio Žavinga Appliques Vestuvių Vualiai Nėrinių Krašto Tiulio Šydas, už Nuotaka su Šukos HL

€22.55

-8%

€24.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sodrus vestuvių šydas, trumpas, vestuvių šydas, trumpas perl, "pasidaryk pats" vestuvių šydas, trumpas, weddingdress šydas trumpas, vestuvių trumpas vestuvių šydas, paprasta, vestuvių šydas, mažas, katedra vestuvių šydas, trumpas, vestuvių šydas, trumpas ministras, vestuvių šydas, ilgas, trumpas, crown vestuvių šydas, trumpas.

pirmas sluoksnis:apie 80cm

antras sluoksnis:apie 300cm

platus :apie 150cm

Mes turime daug įvairių gražių vualiai parduoti, jie yra žemos kainos, aukšta kokybė, prašome mėgautis, mėgautis savo pirkinių !

MOKĖJIMO

Mes priimame kredito kortelės, Prašome būti natūra ir atlikti mokėjimą per 3 dienas nuo pirkimo.

VEŽIMAS

Mes visada stengiamės, kad laivas per 24 - 48 valandas, gavęs mokėjimą.Mes aviopasts elementą, jums reikia 15-59 dienų atvykti, jei jūs neturite gauti elementą per 59 dienas, prašome susisiekti su manimi, aš padėti jums išspręsti šią problemą.jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti, greitai vežimo būdą, tokių kaip dhl, ups ar avs ir tt, ačiū!

PARDAVIMO SĄLYGOS

Jums turėtų būti patenkinti mūsų daiktų, grąžinti visą pirkimo kainos, išskyrus " S & H mokestis, bus išduotas

ATSILIEPIMAI

. Jūsų 100% garantuotas.Jei jūs esate nepatenkinti savo pirkiniu, dėl bet kokios priežasties, prašome suteikti mums galimybę išspręsti savo problemas, prieš paliekant atsiliepimą.Mes atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, paprastai per 24 valandas.Mes palikti teigiamą atsiliepimą visiems, sėkmingai užbaigti sandorius.Be to, savo teigiamų atsiliepimų, mes tikimės, kad jūs suteikiate mums PENKIAS ŽVAIGŽDUTES ant visų Išsamios Pardavėjo įvertinimų.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Jeigu jums reikia ką nors užsakymą, kreipkitės į mus, mes visada stengiamės, kad sutalpinti specialius užsakymus.MĖGAUTIS SAVO PIRKINIŲ, AČIŪ!

Modelio Numeris STANDARTAS
Technics Verpalai Dažyti
Skaros Kraštas Stilius Nėrinių Krašto
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas zhiling
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Katedra Šydas
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Nuotakos Vualiai
Medžiaga Nailonas
Vualiai Sluoksniai Dviejų Sluoksnių

Panašūs produktai