Myfoils A4 50pcs holografinis karšto Štampavimo Folija plunksna popieriaus Laminavimo Perdavimo lazerinis spausdintuvas minc "PASIDARYK pats" štampavimo pen klijai

€6.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dalis knygos, tamponai motos scrapbooking, a4 formato popieriaus lapas, tortas dekoro priemonė, pelėsis už reposteria ir konditerijos, origami, popieriaus užrašų knygelė, scrapbooking popierius, folijos paketai, dėžės scrapbooking, Amatų Popieriaus.

Specifikacijos

Lapo dydis :A4 (21cm*29,7 cm) Lakštų kiekis:50 lapų/maišelis (ten bus skirtumas lapų dydžio ir lapų kiekio , tik kad ji, jei donot protas)

Kas jums reikia:

Popieriaus savo pasirinkimą (kaip ilgai, kaip jūs galite įdėti jį per lazeriniu spausdintuvu) Lazerinis spausdintuvas Folija Atvaizdą, kurį norite įtraukti į savo popierius.geležies arba karšto laminavimo

Kaip naudoti myfoils?

1.Spausdinti kūrybinis dizainas ant popieriaus su lazerinis spausdintuvas 2.Įdėti folija ant popieriaus 3.Įdėti jį per laminavimo arba skaitmeninis spausdintuvas mašina sklandžiai. 4.Nulupkite lipduką nuo popieriaus lėtai. (Pastaba: folijos, tik reaguoja su lazerinio spausdinimo miltelių kasetės.)

Įspėjimas:

1. Folija yra cheminių medžiagų, nereikia burną ar kramtyti. 2. Prašome takas, kol masė spaudą. 3. Vaikai turi būti prižiūrimi, jų tėvai, kai jį naudoti. 4. Laikykite jį vengti saulės ir drėgna.

Tipas folija Skirta laminavimo
Lapo Dydis A4 21*29.7 cm
Medžiaga pet
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Kiekis 50sheet/daug
Spausdintuvo tipas Lazerinis Spausdintuvas
spalva aukso sidabro spalvos holografinis
Funkcija karšto štampavimo folija pen
Modelio Numeris Myfoils
Laivų, Iš Kinija
Rinkinys Tipas Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai