2 In 1 Elektros Šildomos Koja Šilčiau Patogus Masažo Batai Aksomas Kojos Unisex Šildomos Koja Juosmens Šilčiau Atgal Massager Didelis

€10.69

-19%

€13.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kojų šilčiau, elektros foot massager, elektros foot massager, mp elektros foot massager, elektra šildomas massager, atgal šilčiau, elektrinis kojų šilčiau, pėdų šilčiau, diržas šilčiau, pėdų šildytuvas.

Savybės:

1. Linijos temperatūros nustatymo kelyje ir įvairių apsaugos grandinės, net sulankstyti valstybės gali patekti kartus ir t. t.

2. Yra 8 masažo galvutėmis ant pado pėsčiomis, masažas stiprus, teigiamas ir neigiamas minkymo rotacija ir pagrindinis jungiklis, suteikiant kojos giliai atsipalaiduoti.

3. Kai temperatūra pasiekia nustatytą temperatūrą, termostatas, automatiškai pereina į būseną, su pertrūkiais, šildymas, energijos taupymas ir aplinkos apsauga.

4. Užtrauktuko dizainas, aukštos kokybės super minkšti audiniai, šiltas storis, didelės erdvės, daugiau taikoma.

Aprašymas:

Saugokite savo kojas šis prabangus šildomos aksomo elektros koja šiltesnis ir foot massager!Ne tik jis bus išlaikyti jūsų kojų patogų ir šiltą, ji taip pat suteiks jums minkšta ir atgaivinti masažas.

Techniniai duomenys:

Įtampa: 110-240V

Tipas (plug): JAV, ES

Produkto temperatūra: apytiksl. 50 °

Spalva: Ruda

Medžiaga: Plastikas

Pakuotė:

1 * Kojų šilčiau

1 * adapteris

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Prašymas Pėda
Medžiaga Neaustinis
Prekės Pavadinimas Firstsun

Panašūs produktai