Saugos Virvelę, Lauko Laipiojimo Pakinktų Diržo Virvelę Apsaugos Nuo Kritimo Virvę Su Dideliais Snap Kabliai, Carabineer

€11.35

-44%

€20.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karabinai juoda snap, metaliniai karabinai snap kablys, oro cilindras vienas veikiantis, karabinai snap kablys, anglies m4, lyno saugos, pramonės karabinai snaps, anglies priekiniai lūpų bmw m4, karabinai snap kablys mažas, karabinai snap kabliukai.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

(Aukštos Kokybės): Jis pagamintas iš Poliesterio butas diržas+legiruotojo plieno sagtis, daugiau, apsaugos ir patvarus.

(Snap Kabliai): Dvigubo užrakinimo snap kablys, Pagaminti iš legiruotojo plieno, gali būti užkirstas kelias į rūdis, ir turėti gerą stiprumas ir kietumas.

(Unikalaus Dizaino): Šis virvelę yra skirtos sumažinti riziką nukristi ir slydimo.Jūs galite lengvai manevruoti aplink kliūtis ir kliūtis, nors vis dar pridedamas.

(Trukmė): 22 KN Įtampą, iš viso 180cm(6feet), Vidurinis butas diržo ilgis 150cm(5feet), su karabinai sagtis.

(Tinka): Sauga, apsauginis diržas tinka statybos, alpinizmas, arborists, registravimo, kontrolės, avarinių ir gelbėjimo tarnybų, stogų danga, suvirinimo, karines ir kitas profesines darbo vietų, kad reikia saugos ir apsaugos nuo kritimo.

spalva: geltona

Pakuotės Turinys:

1 * Saugos Apsaugos Diržas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Karabinai & Quickdraws

Panašūs produktai