Virtuvės Ratas, Prieskonių Laikymo Lentynos 360 Sukimosi Organizatorius 12In Prieskonių Gerti Kosmetikos stalčiuko Aišku, Ratas, Virtuvės

€4.54

-38%

€7.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dėklas, stalo įrankiai, virtuvės stalčių organizatorius dėklas, didelis tingus susan, prieskonių virtuvės organizatorius, virtuvės organų, virtuvės skalbiniai saugojimas, custom kosmetikos laikymo, ekologinio dėklas, dėl prieskonių laikymo, sukasi aštrus stovo.

Virtuvės Ratas, Prieskonių Laikymo Lentynos 360 Sukimosi Organizatorius 12In Prieskonių Gerti Kosmetikos stalčiuko Aišku, Ratas, Virtuvės

Funkcijos: 1.Idealiai tinka Laikymas: Kiekviena talpykla priemones, apie 11.5"(30.5 cm) skersmens x 3.5"(9cm) aukštis dydžio, praktinių virtuvė organizatorius idealiai tinka saugoti teabags, cukraus, kavos kapsulės, druskos, pipirų, prieskonių ir daug daugiau savo 5 kamerų.Ne indaplovė-saugus.

2.Sukasi Sandėliavimo Dėžės: plastikiniai virtuvės saugojimo įrenginys su 5 atskiras kameras galima pasukti 360 laipsnių, ir kiekvienas ratas, veikia sklandžiai sklandymo nerūdijančio plieno rutuliniai guoliai lengvai nugara kiekvieną kartą, ir tai sukasi saugojimo organizatorius yra puikus tiek daug namo kambarių, leidžia prieigą prie turinio, net supakuoti spintos.

3.Aišku, Skyrius: Tai sukasi saugojimo organizatorius karuselė daro elementus lengva pasiekti, net kai jie yra saugomi ant viršutinės lentynos.Suskirstyti į 5 gražiai dydžio skyrių, ir tai verpti konteineris leidžia lengvai atskirti ir laikyti visus jūsų mažai vienas essentials".Aukštos šoninės sienos saugoti daiktus saugiai vieta, o plokštelės yra verpti, ir ji turi konteinerius, kubilai, skardinių, ir dėžės.

4.Premium ir Saugus: saugojimo konteineris yra pagamintas iš patvaraus BPA ir Chloro nemokamai sudužti atsparus plastiko, kad būtų saugūs maisto produktai.Jis gali būti plaunami rankomis pagal švelniu muilu ir vandeniu.Ne, tai vieta, indaplovė.

5.Geras Po pardavimo Paslaugos: Jei yra bet klausimas ar jis nepateisins jūsų lūkesčių, mes jums geriausias sprendimas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Ratas, Sandėliavimo Dėžės

Medžiaga: PP

Dydis: apie 11.5"(30.5 cm) skersmens x 3.5"(9cm) didelis

Spalva: skaidrus

Pakavimo Sąrašas:

1*Patefonu Laikymo Dėžės

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. Jei jums nėra gavę siuntą, per 50 dienų nuo mokėjimo(10 dienų užsienio sandėlių), prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Features2 12 Colių Prieskonių Gerti Kosmetikos Stalčiuko
Features3 PET Skaidri Ratas, Virtuvės Vonios kambarys
Features5 Sandėliukas Kabineto Ratas, Pagardų Stalčiuko
Features4 Sukasi Organizatorius Spice Rack
Features10 Aišku, Komponentus, Teabags Cukraus Kavos
Funkcija Eco-Friendly
Dydis 11.5/3.5inch x 30.5/9cm
Features9 Virtuvės Butelis Organizatorius
Prekės Pavadinimas waasoscon
Features6 virtuvės Saugojimo Organizatorius
Tipas 1 Ratas, Sandėliavimo Dėžės
Prašymas virtuvės reikmenys
Tipas 2 Prieskonių Saugojimo Konteineris
3 tipas Virtuvės Prieskonių Butelis Organizatorius
Modelio Numeris Virtuvės, sandėliavimo lentynos
Features1 360 Sukimosi Kabineto Organizatorius
Medžiaga PP
Kilmės KN(Kilmės)
Features8 Prieskonių Saugojimo Konteineris
Tipas Virtuvės Saugojimo Dėžutė
Stilius Modernus
Naudoti Įvairenybės
Features7 360 DegreeTurntable Laikymo Dėžės
spalva Skaidrus

Panašūs produktai