Dirbtinį Koralų Šakos Modeliavimas Augalų Povas Jūros Medis, Džiovinti Medžio Šaką Dirbtiniai Augalai Dekoro Karšto Pardavimo

€3.31

-24%

€4.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sienos stalo dekoras, dirbtinis koralas, artifici gėlių, lemon tree, dirbtiniai medžiai, pranešk apie netikrą medį, ins dirbtiniai augalai, Plastikiniai Medžio, padirbtų augalų, akvariumas, koralinių.

Aprašymas:

Medžiaga:PP Spalva:Balta,Juoda,Raudona,Aukso Dydis:50x46x0.3cm Kiekis:1 x modeliavimas koralų filialas Įpakavimas:OPP Krepšys

Savybės:

1.Dirbtiniai augalai yra pagaminti iš plastiko ir gali būti lengvai valomi drėgnu skudurėliu. 2.Dekoratyvinis efektas yra geras, nėra lengva sugadinti ir patvarus. 3.Ji yra labai imituojama, atrodo kaip tikras augalų. 4.Jis atrodo realus ir, svarbiausia, jos nereikia vandens. 5.Gali būti naudojama namų dekoravimas, vestuvių dekoravimas, šalis, apdailos ir kt.

Pakuotė:

1 x modeliavimas koralų filialas

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Skaičius, Vnt 1pc
Kilmės KN(Kilmės)
Krova Desktop
Augalų Stilius filialas
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai