Swalle Stabdžių Peep Privatumo Magnetinis Stiklo Telefono Dėklas Samsung Galaxy S9 S10 Plus Double Sided Stiklo Magnetas Atveju Note8 9 10

€5.92

-49%

€11.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galxy note8 atveju, raudona galaxy note8 atveju, "porsche" galaxy note8 atveju, "samsung" a50 atveju kamšalu, stabdžių žvilgtelėti magnetinio telefono dėklas, "samsung" a50 cas dvipusės, atvejais, samsung a50 dvigubai pabaigos, stabdžių peep telefono dėklas, "samsung" a50 atveju doo, stabdžių peep magnetinio telefoną atveju "apple".

Swalle Stabdžių Peep Privatumo Magnetinis Stiklo Telefono Dėklas Samsung Galaxy S9 S10 Plus Double Sided Stiklo Magnetas Atveju Note8 9 10

Greitas Pristatymas

PASTABA: Dėl šio telefono dėklas turi Dvipusis Grūdintas Stiklas ekrano apsauga, Jei telefono atveju yra pažeistas transportavimo metu, prašome susisiekti su pardavėju dėl kompensacijos, arba vėl.

Vežimą: 1.We will ship užsakymą per 3 darbo dienas ir pagal mokėjimo dieną, prašome mokėti laiku po to, kai jūs jį užsisakyti. 2.Mes Laivas visame Pasaulyje kinijos oro paštu , ir ePacket www.restapa.lt Standartinis Pristatymas.(, Jei yra geresnis būdas, mes taip pat pasirinkti, mes leisime jums gauti produkto greičiau.) 3.Sklypo pasieks daugelio šalių, per 10-30 darbo dienų. ( Kai kuriose šalyse gali tekti ilgiau ) 4.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų. 5.Straipsniai atvyks apie 15-45 dienų po išsiuntimo( Brazilija 60 dienų),todėl prašome neatidaryti ginčą prieš pristatant.Prašome susisiekti su mumis, jeigu prekės negali atvykti į pristatymą,mes išplėsti pristatymo.Visi produktai dėl mūsų parduotuvėje paramos LAŠAS LAIVYBOS 1. Mes turime pakankamai atsargų, mes siūlome profesionalių LAŠAS LAIVYBOS ir tikimės, kad bendradarbiavimas. 2. Mes laivas produktų savo klientams be pradinės kainos. 3. Mes laivas produktų, be jokio skatinimo, sąskaitos viduje paketą. 4. Galime atlikti užsakymus per CSV arba XLS failą. 5. Mes gali dirbti iki tūkstančių užsakymų per dieną.Spustelėkite nuorodą, kad galėtumėte peržiūrėti savo parduotuvės: https://www.restapa.lt/store/1358107 Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra labai importo į jav .Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei manote, kad turite problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti negtive atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Suderinama 3 Galaxy Note8,Galaxy Note9,Galaxy Note10
Funkcija 6 Ultra plonas Atveju
Funkcija 5 Dvipusis Grūdintas Stiklas Visiškai Padengti Atveju
Funkcija 7 Mados Atsparus Smūgiams Atveju
Funkcija 1 Metalo Bamperis Magnetas Telefono Dangtelį Atveju
Parama Drop-pristatymas
Suderinama 2 Galaxy s8 plius,Galaxy s9 plus,Galaxy s10 plius
Savybės Peep-įrodymas privatumo telefono dėklas
spalva 2 Jade Žalia,Vietos aukso,Žvaigždėtas Juoda
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Prabangių Metalų Atveju Funda
Suderinama 1 Galaxy s8,Galaxy s9,Galaxy s10
2 funkcija Grūdintas Stiklas Skaidrus Priekiniai Atgal
Dydis 6.3
Tipas telefonas maišelį atveju
Funkcija Adsorbcijos
Prekės Pavadinimas swalle
Suderinamos Prekės "Samsung"
Medžiaga Grūdintas Stiklas+Magnetas+Metalo Rėmelis
Suderinama 4 Galaxy A50,Galaxy A70
3 funkcija Paramos Belaidžio Įkrovimo Telefoną Atveju Coque
spalva 1 Kinija Juoda,Klasikinė raudona,Mėlyna Safyras
Suderinama Samsung Modelis Galaxy Note10
Dizainas Skaidrus

Panašūs produktai