Suknelė + Šydas / White & Red Gėlių Nėrinių Suknelė / Vestuvės Suknelė Apranga, Drabužiai 1/6 Barbie Xinyi Kurhn FR Lėlės

€7.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: barbė vakare gown, barbė skraiste suknelė, bery suknelė raudona, barboe vestuvinė suknelė, barbė šydas, lėlės xinyi, marnies vestuvinė suknelė, bjd marškinėliai, doll marškinėliai, veiksmų skaičius, marškinėliai.

Aprašymas Spalva: Ieškoti nuotraukos Būklė: naujas (su nuotrauka) Kiekis: suknelė + šydas Nėra įskaitant lėlės

Pastaba: Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno atskiro monitoriaus,jūs gausite panašų.ir mes, ir nebus atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.prašome suprasti.

Mokėjimo

1,Prašom pateikti mokėjimo, kai jūs žaisti tvarka.todėl, kad pakuotėje gali būti vežamos į kartą. 2,įsitikinkite pristatymo adresas yra teisė vieną kartą sumokėti.mes negali būti atsakinga už pamestus, jei yra problema, apie adresą, kurį paliko.

Vežimo sąlygos

1. Mes laivas jūsų užsakymų per 5 darbo dienas nuo mokėjimo muitinėje. 2. Apskritai,mes naudojame Kinija paštu oro paštu ir Epacket laivo paketas,tai užtruks apie 7-14 darbo dienų atvykti JAV,14-30 darbo dienų atvykti Kanada,jungtinė karalystė,Australija, 30-50 arba daugiau dienų atvykti, Brazilijos,Rusijos ir kitų Europos šalių,prašome jį suprasti. 3,jei jums reikia greitas pristatymas,prašome susisiekti su mumis ne pirmą kartą.mes galime suteikti Fedex,DHL,EMS,TNT paslaugų.

4. Mes nėra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

Grąžinimo politika

1, Mes grąžinamosios išmokos arba mainus, jei elementas yra sugadintas arba pamestas.

2, Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinti prekes.

Klientų survice

1, Mes visada bus atsakingas už mūsų parduoti,nesvarbu, prarastas ar sugadintas,kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis pirmą kartą,mes padarysime viską, kad padaryti jūsų poreikius,prašome nesijaudinkite apie tai.

2,jei esate patenkinti produktais iš mūsų,prašome palikti 5 žvaigždžių ir gera feedbcak mums,mes bus daryti tą patį už jus.

3,tikime, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.

Modelio Numeris DF
Tipas Priedai
Mfg Serijos Numeris Mados
Medžiaga Medžiaga
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Prekės Pavadinimas Liliahe
Matmenys 11.8 colių
BJD/SD Požymis Vakarų stiliaus Suknelė
Lytis Merginos
Forma 1/6

Panašūs produktai