Moterų Spageti Dirželis Giliai V Kaklo Blizgančiais Blizgučiai Trumpą Suknelę Blizgančių Bodycon Vakare Šalies Klubas Dėvėti Suknelė

€5.70

-23%

€7.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė moteris, medžiagų vasaros suknelės, bodycon suknelė moterims, alavo suknelės, bodycon suknelė, žiemos išpardavimas vonia aparatūros rinkiniai, blizgučiai nagų, fringed blizgučiai suknelė, vestido de festas, chalatas moterims.

Produkto Savybės Pagrindinė Medžiaga: Poliesteris Populiarus elementas: China Proga: Kasdien,Atostogų, Šalis Stilius: Sexy Ilgis: Mini sijonas Iškirpte: Giliai V-kaklo, Rankovės Ilgis: Rankovių Patternolid Spalva Sezonas: Four seasons Dydis : SL Drabužio Priežiūra: Plauti Rankomis Priežiūros Instrukcijos Plauti prieš dėvėti ne baliklio negalima būgniniai sausas Lašelinę sausas Pakuotės Turinys:

1 x Gabalas Suknelė Apie Šį straipsnį: 1.Skaitykite dydis nuorodos į rasti tinkamą dydį. 2.Ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas sukelti šviesos fotografavimo. 3.Prašome leisti 1-3cm skirtumas dėl vadovo vertinimas(pastaba 1cm=0.39 colių) Ačiū už jūsų supratimą.

1.Atsiliepimai

(1).Kaip jūsų grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū!

(2).Prašome dont nesiryžta susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

2.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Drop laivybos, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikite informacijos apie mus, jei norite.

3.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Galite stebėti jūsų sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkimo apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti į jį pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą

Iškirpte V-Kaklo
Modelio Tipas Kietas
Siluetas Apvalkalas
Rankovės Stilius Spageti Dirželis
Stilius Sexy & Klubas
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Sezonas Vasaros
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Talėja imperija
Prekės Pavadinimas hirigin
Apdaila NĖRA
Medžiaga Poliesteris

Panašūs produktai