Šiuolaikinės tapybos paveikslų Madonna Ciccone portretas tapybos drobė kambarį dekoro, ir sienų meno plakatas

€9.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dainininkė madona, nude girl tapyba nuotraukos, harley quinn plakatas, madona nuotrauką, angel kambarys, madona plakatas, palmių plakatas, dažai, dviračio nuotrauką, ežys plakatas.

Neįrėminti, drobė tik.

Švinas laikas:

Paprastai laivas per 5~8 darbo dienas nuo galimų mokėjimo.Tai gali užtrukti ilgiau, jei yra daiktas, individualų ar specialų užsakymą.

Už kai kuriuos urmu, kad mes galime derėtis, mes visada laikyti laiko, kai mes pažadame

Pristatymas:

Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Mes tik sekti savo adresą, įtraukta į atlygių už vežimą.

1, yra EMS, DHL, ir Kinija paštu oro pašto renkantis.

2. PLS PASTABA : Jei pasirinksite Kinija paštu oro sklypo laivybos laikas, reikia 10-35days, galite pasirinkti greitas siuntos, DHL, EMS, jei patinka.

3, Rusija, Brazilija, Italija, Turkija, reikės maždaug 4-6 savaites ar net ilgiau pristatyti.prašome būti gerai žinoti prieš priimant užsakymą.Ačiū!Susisiekite su mumis

jei jūs negavote savo daiktą per 30 dienų.Ačiū!

Grįžtamojo ryšio ir Komunikacijos

Pritaikymas & Reprodukcijai

Dažnai tapyba yra taip pat prieinama, kaina priklauso nuo jos dydžio ir sudėtingumo , prašome siųsti mums savo prašymus ar nuotraukas el. paštu, tada mes galime paruošti citata jūsų , Mūsų menininkai gali pakeisti tapyba per savo prašymą , pavyzdžiui, žmonės gali būti pašalinti arba pridėti , drabužių , plaukų ir akių spalva ir fonas gali būti pakeista , mes galime net combin dvi nuotraukas į vieną paveikslą .Ieškinio pagrindai įdėti savo užklausą apie jūsų užsakymą, jei jums reikia .

1. Žinomų paveikslų reprodukcijos 2. Jūsų portretas nuotraukos 3. Šeimos nuotraukas

4. Jūsų augintinio nuotraukas 5. Fotografija 6. Bet kokį mėgstamą nuotrauką

Dear friend:

Welcom į mano parduotuvę, suprasti daugiau nuostabūs produktai

Mes esame pasiruošę daryti verslą su jumis ,mano širdies, Mūsų draugystė yra pirmasis ,verslo yra antras amžinai.

1. Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtros, Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5 žvaigždžių Teigiamos mums, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, ačiū už jūsų remia

2. Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą.Jei esate nepatenkinti mūsų tapybos arba bet kokius kitus klausimus, gal čia yra nesusipratimas tarp mūsų, prašome susisiekti su mumis pirmą, manau, kad galime dirbti kartu, siekiant išspręsti ginčą ir geriau jus aptarnauti.

Apie mus :

Mūsų įmonė yra įsikūrusi DaFen kaimas, Shenzhen mieste , Guang Dong , Kinija, kuri specializuojasi naftos tapyba ,gaminti ir prekiauti .

Mes savo gali labai profesionalūs menininkai , redfine jūsų gyvenimo stilių-tai unikalus ir elegantiškas, meno kūrinys, sukurtas pagal mūsų atlikėją.siūlome aukštos kokybės tapybos ir geriausia antrinėje rinkoje paslauga mūsų tikslas -

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir vietos sąlygomis, nuotraukas gali rodyti šiek tiek skiriasi spalvos su realus produktas, nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.

2. Visi matmenys yra matuojami ranka, kad ten gali būti 2-3cm klaida.

3. Skirtingų partijų " produktai gali būti šiek tiek skirtumas pamušalas, hemming, tikiuosi, jūs galite suprasti.

4. Didelį užsakymą arba lašas laivybos, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Originalus No
Technics Rankomis Dažyti
Medžiaga Drobė
Forma Vieną
Paramos Bazės Drobė
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Vidutinis Aliejus
Dalykai Kino Žvaigždė
Rėmas No
Tipas Drobė Spaudiniai
Stilius Modernus
Formos Stačiakampis

Panašūs produktai