LANGSIDI Stingray Odos atveju HUAWEI P40 PRO 30 LITE MATE 30 20 Originalus odinis dangtelis Garbę 20 lite v30 8x 9x fundas

€22.80

-20%

€28.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hinor 20, garbės 9x lizdas, huaawei 30 pro atveju, huawei 30, didelis 30 lite atveju, "huawei" p40 pro, 30 mate pro, huavey p40 pro, honur 8x atveju, tote mate pro 20.

1.Medžiaga:natūralios Odos stingray odos 2.Dydis:Dėl "HUAWEI" p40/mate 30/mate 20/p30pro 3.100% Rankų Darbo Procesas 4.Pareigos: Puiki apsauga nuo purvo, įbrėžimams ir žalos atlyginimas 5. Su Prekės lauke paketas,puiki dovana savo meilužio ar sau.

Mūsų Įmonė Dongguan Huangjun Odos Co., Ltd.įkurta 2008 metais,specializuojasi gamybos ir perdirbimo mobilusis telefonas, odinis dėklas.Mes turime mūsų pačių gamykloje įsikūręs Dongguan miestas,ir padaryti daug OEM nurodymai, kaip už mūsų, klientų prašymu.Mūsų produktai buvo parduoti labai gerai ir taip pat gavo gerą reputaciją, namuose, ir užsienyje už jų aukštos kokybės ir konkurencingos kainos.Aukštos kokybės produktas ir klientų pasitenkinimas yra tai, ką mes visada siekti.Apie Laivybos 1. Prekės yra paprastai išsiunčiama iš 2 darbo dienos po apmokėjimo pašalinta (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.). 2. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčius.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.Prašome patikrinti, su savo countrys muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 3. Mes paprastai laivas per China Post Oro paštu, www.restapa.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,www.restapa.lt Premium Laivybos www.restapa.lt,EMS, DHL ir kt pristatymo būdą .Mes dont laivas šeštadienį arba sekmadienį, taip pat Kinų tradicines šventes.Apie Mokėjimas 1. www.restapa.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito Kortelė/Pinigų Booker/Western Union. 2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas.Ir jei turite kokių nors problemų dėl priėmimo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Atsiliepimų Apie 1. Mes siekiame uždirbti 5 žvaigždučių reitingą nuo kiekvieno pirkimo.Kai jūs gaunate savo pirkiniu, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūsų netenkina elementą. 2.Jei ten buvo kažkas netenkina, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą ir mes stengiamės išspręsti šią problemą ir užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.DUK: KLAUSIMAS: ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.Q: Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū!Q: aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?A: Ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

atveju Paketas su Mažmeninės Langelyje įtraukti dovana
Tipas Įrengtas Atveju
Dizainas Gyvūnų
Drop Laivyba / Mix Spalva Parama
Dydis 4.7
Funkcija Antidetonaciniai
Suderinamos Prekės "Huawei"
Prekės Pavadinimas LANGSIDI
Gamintojas Dongguan Huangjun Odos co. ltd
Savybės odinis telefono dėklas
Suderinama Huawei Modelis P40 Pro
kilmės vieta Dongguan, Kinija (Žemyninė)
Oem Sveiki!

Panašūs produktai