Atveju Xiaomi 10T Pro 10T Lite Redmi 9 Pastaba Pro 5G su Grūdinto Stiklo Sunkiųjų Apsaugos Šarvai Sunku Aliuminio Metalo Dangčiu

€21.50

-18%

€26.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: csae xiomi redmi 9 pastaba, 5g smartphon, xiaumi redmi 9 pastaba pro, na stovo, cc9 ekranas, šarvai atveju redmi 9, padengti redmi 10 5g, xiomi ne 9 pro, mi 10 t, bžūp redmim 9 pastaba pro.

SUDERINAMUMAS: aukščiausios kokybės dizainas atveju, tik dizainas Xiaomi 10T Pro/10T Lite/Redmi 9 Pastaba Pro 5G.Tikslios išpjovos suteikia lengvą prieigą prie visų mygtukų, uostai ir vaizdo kamera.

KARINĖS KLASĖS MEDŽIAGŲ: Priekiniai šešių varžtų fiksavimo, Kokybės TPU, Super cinko lydinys, Metalas, ausinių sagtis, Aliuminio Metalo Gorila Apsaugos Padengti.

SUNKIŲJŲ APSAUGA: Stereoskopinis įspūdį ir šiuolaikinės jausmas, kad jei turi puikių funkcijų, smėlio/dulkių/sniego įrodymas, kritimo atspari slėgiui atspari ir kovos su tarša, kuri gali būti plačiai naudojamas įmanoma proga ir baisios aplinkybės.SKELBIMAS:

Tai atvejai yra sunkūs, nepatogūs, bet sunku.Svoris apie 250g(Įskaitant paketas).Prašome apsvarstyti svoris prieš tai nusipirkti

Suderinama model3 Redmi 9 Pastaba Pro 5G Atveju
Kilmės KN(Kilmės)
Dizainas Paprastas
Stilius lauko, sporto, mados
Tipas 2020 Naują Atvykimo 360 Visas Apsaugos
Prekės Pavadinimas Cresee
Funkcija Atsparus Smūgiams + Anti-Knock + Atsparus Įbrėžimams
Suderinamos Prekės Xiaomi
Suderinama model2 Už Xiaomi 10T Lite Atveju
Suderinama modelis Už Xiaomi 10T pro Atveju
Savybės Didelė dulkių apsauga xiaomi 10T pro atveju

Panašūs produktai