QKZ DM7 Ausinės Metalo Stereo Triukšmo Izoliavimo In-ear Ausinės Muzikos laisvų Rankų įranga Auriculares fone de ouvido DJ audifonos DJ MP3

€5.66

-36%

€8.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: qkz, laisvų rankų įranga, pioneer pro dj, virtual dj 3, ipod touch, dj mikšeris, earphon, mp3 kilmės, telefonas qkz, m3 grotuvas bluetooth.

QKZ DM7 Ausinės Metalo Stereo Triukšmo Izoliavimo In-ear Ausinės Muzikos laisvų Rankų įranga Auriculares fone de ouvido DJ audifonos DJ MP3

Jūsų sklypo bus išsiųstas 2 dienos.Laivybos laikas skirtingas šalis yra ne tas pats.Įprasta yra 15days, pabaigoje 30days(follow nuotrauka jūsų nuoroda tik).Logistikos įprasta yra Kinija Paštu, Oro Paštu, kai kuriose šalyse siunčia specialią eilutę.Ausinių su Magnetu kartais nebūtų\ \ 't pratęsti laivybos laikas.Taip pat su Kitų klausimų savo sklypo gali būti vėlu T_T.Jei ilgą laiką jūsų siuntinių stebėjimo informaciją nebuvo atnaujinti ar ne recive savo sklypo, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

go pro dj
Valdymo Mygtukas Taip
Komunikacijos Laidiniu
Prekės Pavadinimas qkz
Parama Atminties Kortelės No
Atsparus vandeniui No
ausinės fone de ouvido
Linijos Ilgis 1.2 m
Vocalism Principas Dinamiškas
Yra bevielis No
Modelio Numeris DM7
Funkcija Bendra Ausinių
Su Mikrofonu Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Garso Valdymas No
Kištuko Tipas Linijos Tipas
žaidimų mp3 grotuvas
Atsparumas 32Ω
Modelis QKZ DM7
Jungtys 3.5 mm
Paramos PROGRAMĄ No
Stilius Ausis
mp3 Ausinių
Paramos Apt-x No
laisvų rankų įranga į ausis ausinės
audifonos žaidimų ausinės
Dažnių Diapazonas Diapazonas 8-22000Hz
Belaidžio Tipas NĖRA
Jautrumas 120±2dB
laisvų rankų bosas

Panašūs produktai