Sinbeda 4.0" IPS LCD Ekrano, nes Nokia lumia 520 LCD Ekranas Nokia lumia 520 Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo

€10.08

-5%

€10.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3l baterija, "nokia" 8 plius " išmanųjį telefoną, nokia2, 6303c, ekranas nokia ta 1080, "nokia" 6 dėklas, n501 jutiklinis ekranas, klaviatūra nokia, "nokia" 7 plius atsarginės dalys, "nokia" 2 nokia2.

modname=ckeditor Sinbeda 4.0" IPS LCD NOKIA lumia 520 LCD Jutiklinis Ekranas NOKIA lumia 520 LCD Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeisti su karkasu

Produkto Rodyti

1. Po bandymo darbus,mūsų profesionalūs darbuotojai, kurie specializuojasi pakavimo 6 metus, bus labai rimta, kad pakuotėje kiekvieną produktą.

2. Mūsų įmonė niekada siųsti klaidingą itmes, po to, kai darbuotojas liaukis,vadybininkas kokybės kontrolę, bus patikrinti kiekvieną paketą prieš siunčiant,jis bus įsitikinkite, kad kiekvienas produktas yra teisinga klientų ir produktų bus ne skaldyti transportuojant.

Vežimo Būdas

Klausimas Ir Atsakymas

A: Paprastai mes laivas, kurį Kinija Paštu, paprastai jums bus gauti prekes per 45 dienas .

A: Jums reikia pirmą susisiekti su mumis ir mes padėsime jums rasti problema .Ar tai diegimo problemos ar logistikos ar produktas problema, mes padėsime jums ją išspręsti.Jei tai yra mūsų problema, mes grąžinsime visą sumą.

A:Mes daugiausia siūlo aukštos kokybės originalus,visiškai Naujas arba AAA aukštos kopiją, taip pat turime ir kitų savybių, kaip per skirtingus poreikius.Mes galime suteikti skirtingus kokybės įvairių standartas, kuris turi kitą kainą.Prašome susisiekti su mumis kokios kokybės jums reikia.

A:Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją, jei klientas yra keletas kokybės problemas.Bet mums nėra atsakingas už bet kokius dirbtinai padarytos žalos ir montavimo klaidų.

A: Mes privide didmeninės kainos dideles užsakymą , jūs galite susisiekti su mumis.

Pastaba

1. Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo ir visada stengiamės.

2. Pasakykite, kas jums patinka ,mes atsiųsime elementą prie jūsų.

3. Jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes bus atsakyta laiku.

4. Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.

Pirkėjo Gerus Atsiliepimus apie Mūsų Parduotuvėje

Dydis 4.0 inch
QC bandymas po vieną
Prekės Būklė Naujas
spalva juoda
Medžiaga IPS
Ekranas > 3"
LCD Kit Taip
Ekrano Rezoliucija 800x480
Suderinamos Prekės "Nokia"
Tipas Remonto Replacment dalys
Modelio Numeris 520 N520
Prekės Pavadinimas Sinbeda
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas

Panašūs produktai