SAS Cable SFF8643 Į SFF8639 Mini SAS HD NVMe U. 2 12 gb/s Aukštos kokybės SAS Cable 50CM Už Ceacent NVMe Kontrolierius tik

€12.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nvme m.2-u.2 adapteris, nvme raid, aksesuaras " mini cooper, keychain mini, mini sa, mini dv rj45, dual nvme, bykski siurblys, u.2, husqvarna te310.

Produkto Aprašymas

Ceacent SAS Cable SFF8643 Į SFF8639 Mini SAS HD NVMe U. 2 12 gb/s Aukštos kokybės SAS Cable 65CM U. 2 U2 Rinkinys SFF-8639 NVME PCIe SSD Kabelio Ilgis:65cm Už CEACENT NVMe Kontrolierius Tik !!!

DUK

Klausimas: Kodėl jūs perkate iš Ceacent Kompanija?A: Ceacent yra kompanija, kuri specializuojasi saugyklas ir tinklo prietaisą.Mes jau šį verslą daugiau kaip 10 metų.Q: Kas yra produkto privalumai Ceacent?A: ir paslaugų Kokybė yra didžiausias mūsų privalumai.Mūsų kokybės valdymo ir aptarnavimo po pardavimo departamento bus suteikti geriausias paslaugas.Q: Ar Ceacent turi realios buveinės adresas arba tiesiog parduoti Ali Išreikšti?A: Mes esame nuolat veikia verslo su daugiau nei 30 darbuotojų.Mes turime savo biurą ir sandėlį, QC departamentas.

Garantija/Return/Grąžinimas

1. Visi Valdytojas Kortos, Tinklo Kortos, SAS HBA convered su 3 metų garantija. 2. Kabelis, Modulio, Kiti Priedai, kuriems su 1 metų garantija 3. Susisiekite su mumis per 7days po to, kai gavote prekes, turite 30days grąžinti. 4. Visos grįžti prekės turi būti originalioje pakuotėje.Per visas dalis. 5. Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 6. Grąžinti pinigus per septynias dienas nuo gavimo dienos grąžinti. 7. Mes visi padengia visas laivybos mokestis, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta.

Mokėjimo ir Siuntos

Mes priimame Alipay", "PayPal", Vakarų sąjunga, T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per PayPal arba sąlyginio Deponavimo ir Ali express".Importo muitai, mokesčiai neįtraukiami.Mes galime išsiųsti prekes į visas pasaulio šalis per pagrindinį pašto ir skubių būdų.Prašome pasirinkti logistikos metodą, kuris jums tinka pagal savo išlaidų ir laiko.Pirmiau mokesčiai neapima muitų tarifų.

Produktų Statusas Sandėlyje
Greitis 12Gbs
Pakuotė Taip
Modelis sff8643 į sff8639
Garantija 1 metus
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris SFF8643-SFF8639 65cm
Prekės Pavadinimas CEACENT
Tipas PCI-Express Kabeliai
FRU Mini hd sas 50 nvme u.2
Ilgis 65cm

Panašūs produktai