Envmenst Unisex Black Cat Hoodie Vyrų Drabužiai Nėrimo Becaus Nužudymas Yra Negerai Juokinga palaidinės Harajuku Viršūnės Baltos Vyras

€15.15

-30%

€21.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hoodi off white, makaronų katė hoodie, balta palaidinukė, vyrų palaidinukė, vyrai off white, vyrai offwhite, x offwhite, juoda kawai hoodie, taurės juokinga nėrimo, off batų balta.

Envmenst Unisex Black Cat Hoodie Vyrų Drabužiai Nėrimo Becaus Nužudymas Yra Negerai Juokinga palaidinės Harajuku Viršūnės Balto Žmogaus hoodeis rudenį xs-2xl

Apie Dydį: 1:1cm=0.3937 colių 1inch=2,54 cm 2:Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo,ačiū.Apie Spalva: Kaip šviesa priežasties,bus kai kurių spalvų skirtumas,jei jūs nieko prieš, tai tada ne pirkti.dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.Pastaba: Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome leiskite mums žinoti, jūsų svoris(KG) aukštis(CM) ir juosmens Info ebs .taigi, kad mes galime padėti jums pasirinkti tinkamą dydį.

Paketų Sąrašo :

1pc x Hoodie

Ačiū už ateina į mano parduotuvę

1. Jei esate patenkintas savo produktus, prašome palikti gerą komentarą ir įtraukti savo kolekciją. 2. Jei nesate patenkinti savo produktus, prašome susisiekti su manimi, neišeik blogas pastabas ar argumentus, aš darysiu ką nors, kol jūs esate patenkintas!Linkiu laimingas pirkinių!

Modelio Numeris 20C1027WL
Drabužių Ilgis Reguliariai
Feature03 Atsitiktinis vyrų Puloveriai
Storis Vilnos
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Spausdinti
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Prekės ženklas Envmenst
Rankovės Stilius Reguliariai
Uždaryti Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas Envmenst
spalva Juoda,balta,pilka,tamsiai pilka
Feature04 vyrų drabužiai viršūnes dropshipping 2020 m.
Su gobtuvu Taip
Feature02 Vyrų Hoodie/Vyriškos Palaidinės
feature01 Vienas Gabalas Hoodies vyrai moterys
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Reguliariai
Apykaklės Su gobtuvu
Stilius Atsitiktinis
Elemento Tipas Hoodies
Medžiaga Poliesteris
Nuimamas Dalis NĖRA

Panašūs produktai