3D Graffiti minkštos pu odos striukės moterų animacinių filmų Odinė Striukė kniedės duobute Punk Rock Apkarpytos odos Viršutiniai drabužiai F2211

€60.88

-32%

€89.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grafiti paltai striukės, moteriškos odinės striukės, croppes odinė striukė, grafiti dažais, striukė odos moterims, punk rock, paminkštintas grafiti striukė moterims, eva laisvės striukė, kailis grafiti, gabalas aksomo komplektai.

Pastabos

Prašome atkreipti dėmesį kinų dydis yra šiek tiek mažesnis nei jūsų šalyje dydžio, prašome pasirinkti didesnį dydį .Šis stilius yra originalaus dizaino stiliaus , mes prodcuting ji .mes galime išsiųsti jums netrukus 1.Ten gal 1-3cm klaidų, tai yra normalu, pheomenon.prašome suprasti. 2.Visi dydis žengė realius elementus.Prašome patikrinti dydžio diagramos rimtai prieš pateikdami užsakymą. 3.Visi dydis uint yra centimetras(cm), prašome comfirm prieš pateikdami užsakymą. 4.Spalva skirtumas problema :bus tik šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų monitorių ir šviesos,prašome suprasti, tai, labai jums ačiū.prašome susisiekti su mumis, jei bet questio 5.Jei nesate tikri dėl dydžio ,prašom pasakyti, jūsų ūgis, svoris ir krūtinė , kurie gali padėti jums padaryti geras pasirinkimas ,aš suteikti jums geriausia patarimų.jei turite kokių nors klausimų , prašome susisiekti su mumis .

Dydis lentelė

Dydžių lentelė : 1 colis = 2,54 cm S:Krūtinė 84cm,Pečių ne didesnis kaip 36 cm , Rankovės 58 cm,Length46cm M:Krūtinė 86cm,Pečių ne didesnis kaip 36 cm , Rankovės 59 cm,Length47cm L:Krūtinė 90cm,Peties 37cm ,Rankovės 60 cm,Ilgis 48cm XL:Krūtinė 94cm,Peties 38cm ,Rankovės 61 cm,Ilgis 49 cm Pažymi, jis yra matuojamas vertus , gal 2-3cm klaidų, ji yra normalu , tai yra kinijos dydžio , šiek tiek mažesnis nei įprastas dydis

Modelis rodo

tai vienas iš labai geros kokybės Grafiti animacinių filmų patern dizainas su kniedės duobute .mados ir labai geros kokybės, jei jums patiko šį vieną, prašome padaryti, kad netrukus, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis netrukus sveiki!

Vežimas

Mes atsiųsime jums greičiau ir patikrinti jį pirmą kartą, prieš siųsti jį .mes taip pat daryti dropshipping ir padaryti didmeninė, jei vartojate 8 daugiau vienetų vienu metu , mes išsiųsime juos greitai važtaraštį geriausi linkėjimai.

Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Odinis & Suede
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Drabužių Ilgis Trumpas
Sezonas Pavasario/Rudens
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Numeris F2211
Prekės Pavadinimas eva laisvės
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Stilius Moto & Dviratininkas
Amžius Amžius 18-35 Metų
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Lytis MOTERIS
Medžiaga dirbtiniais odos
Apdaila Reguliuojamas Juosmens
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai