Originalus visiškai Naujas GODEX ZX420i Šilumos Perdavimo & Tiesioginė Šiluminė 203dpi Darbalaukio Lable brūkšninių kodų Spausdintuvas

€445.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: terminis etikečių spausdintuvas, dot spausdintuvą, godex, pda pos, a6 etiketės, surinkite bandymo turėtojas, spausdintuvo, g500 godex, tiesioginis terminis etikečių spausdintuvas, godex etikečių spausdintuvas.

Originalus visiškai Naujas GODEX ZX420i Šilumos Perdavimo & Tiesioginė Šiluminė 203dpi Darbalaukio Lable brūkšninių kodų Spausdintuvas

Į ZX400i serija ne tik lieka jo klasikinis dizainas, ir yra pagaminti, pristatyti didžiausią įsipareigojimų mažmeninės prekybos, sandėlių, logistikos ir transportavimas, vyriausybės ir administravimas, ir sveikatos priežiūros programos.USB2.0, USB host, Serijos & lygiagrečiai uosto, Ethernet, neprivaloma WIFI & "Bluetooth" modulis, skirtas kelias programas. 32 MB SDRAM ir 128 MB Flash atmintis, įskaitant 60 MB naudotojo.Platus laikmenos tipas remti 203 dpi (8 taškai/mm) rezoliucijas; spausdinimo greitis iki 6"/150 mm per sekundę.Palaiko 450 metrų juostelės ir 8 colių skersmens ženklas (3"core) galima urmu spausdinimas.

Nemokamai GoLabel etiketės dizainas programinės įrangos.

SPECIFIKACIJA

PRIEDAI

Kaip aukščiau parodyta foto

GARANTIJA

Vienerių Metų exclued į artifically žalos atlyginimo

MOKĖJIMO

Mes priimame Alipay, T/T ir pan.Kitas būdas, prašome susisiekti su mumis.

Prašome siųsti mokėjimą per 7 dienas nuo pasiūlymų pabaigoje.Jei tikitės, vėlavimą mokėjimo, prašome leiskite man žinoti.

PRISTATYMAS

Mes pristatyti šį elementą prie visame pasaulyje per Epackage ar Singapūras Po registruotas , DHL, TNT, "FEDEX".

Prekės bus siunčiamos iš 1 -7 darbo dieną po apmokėjimo patvirtino.Vežimas paprastai trunka 7-15 darbo dienų pasiekti daugumą kitų paskirties vietų visame pasaulyje, tačiau kai kuriais retais atvejais, arba pasirinktinį delsimas gali užtrukti ir ilgiau, ypač tų šalių, Rusija, Brazilija, Italija ir kt.Susisiekite su mumis jei jums nėra gavę savo paketą po 4 savaičių.

PS:

1) įsitikinkite, kad pristatymo adresas yra teisingas, kai atlikdama mokėjimą.Mes negali būti atsakinga už prekę nuostolių dėl netinkamo arba nepristatyti adresą.

2) Pirkėjai yra atsakingas už vietos tvarkymo mokestis laivybos ir importo les mokesčių savo šalyje/valstybės, jei yra.

GRĄŽINIMO POLITIKA

Mes tiekiame originalias naujus produktus, ne kopija, taigi, jei jūs norite nusipirkti kopijuoti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

Jei jūsų užsakymas yra gautas ir tai yra ne tai, ką užsisakėte, arba jei jūsų prekės turi gamintojo defektas, prašome susisiekti su mumis per 7 darbo dienas.

Jei ji yra pasirodė esąs klaidingas prekės arba gamintojo defektas, prašome siųsti atgal į elementą ir mes atsiųsime jums pakeitimas nemokamai.Pirkėjas turi sumokėti grįžti gabenimo mokesčio.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS

Jei turite kokių nors klausimų, prašome siųsti mums pranešimą dėl www.restapa.lt.Nes laiko zoną yra skirtingas, ir mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas.

Prekės Pavadinimas SwiftAutoID
Vidinė Atmintis 128MB
Spalva Spausdinimo Greitis NĖRA
Tipas Rašalinis
Palaiko Tinklo Spausdinti No
Spausdinimo būdas Šilumos Perdavimo & Tiesioginė Šiluminė
Maks. spausdinimo plotis 4.25" (108mm)
Prašymas Komercinės
Lapo plotis Min. 1" (25.4 mm) - Max. 4.64"(118 mm)
Modelio Numeris GODEX ZX420i
Maks. Rezoliucija 203dpi
Produkto Tipas Brūkšninių Kodų Spausdintuvas
Dydis 331*215*178mm
Spausdinimo Greitis 20ppm
Svoris 11kg
Po pardavimo Paslaugos Nacionalinės Bendrosios Garantijos
Maksimalus Popieriaus Dydis A6
Juoda Spausdinimo Greitis 6 ips (152 mm/s)
Medžiagos Tipas Etiketės Popieriaus
Įtampa 220-240V(±10%)
Dvipusis Spausdinimas No
Naudoti Brūkšninių Kodų Spausdintuvas
Pradžios Data 2005
Sąsajos Tipas USB
Maks. spaudos ilgis 157.44" (3999mm)
Žiniasklaidos Šerdies skersmuo Min. 1"(25.4 mm) - Max. 3"(76.2 mm)
Stilius Juoda ir Balta
Popieriaus Tiekimo Režimas Auto

Panašūs produktai