Dėl Tic Smart Žiūrėti TicWatch Pro " Bluetooth Smart Žiūrėti Screen Protector Padengti Ultra Clear Guard Grūdintas Stiklas, Apsauginė Plėvelė

€3.67

-10%

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smartwatch, ticwatch, baterija ticwatch e, namų smart, padengti ticwatch pro, ticwatch pro įkroviklį, indija, huawei honor gs pro, c2 smart, atveju ticwatch pro, kospet optimus pro.

SIKAI 2vnt Grūdintas Stiklas Ekrano apsaugos Ticwatch Pro Anti-Scratch Apsauginė Ekrano Apsaugų Ticwatch Pro Smart Žiūrėti

* Sunku pakankamai: grūdinto stiklo ekranas gali apsaugoti nuo nepageidaujamų įbrėžimų scuffs ir įbrėžimų tvirtų medžiagų.

* 2.5 D kraštų ir lengvas, grūdintas stiklas.Tai puikiai tinka, kad Ticwatch E

* Ji yra labai paprasta naudoti ir dozė neturi būti burbuliukų, pašalinus.

* Grūdintas stiklas yra aukštos skaidrumo, tai nuo prakaito, nuo pirštų antspaudų ir pateikti vizualinį malonumą.

* Į Grūdintas stiklas yra tik 0.2 mm ir apima tarp originalus paviršius visiškai.

maloniai Priminimas: 1.Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas sistema yra teisinga ir išsami,geriau įskaitant: Telefono numerį, Pašto kodą. 2.Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, jei norite pakeisti savo adresą . 3.Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, jei norite atšaukti užsakymą arba pakeisti gaminį.Išleistos kad negali būti atšauktas nebėra. 4.Jei jūs vis dar gauti sklypas 60 dienų po to, kai mes išsiųsti jį jums,susisiekite su mumis ir mes padėsime jums susidoroti su juo.Jei yra kokių nors problemų, po to, kai gavote siuntinį,prašome susisiekti su mumis laisvai,geriau įskaitant nuotraukas ar vaizdo įrašus produktų.Vežimą: 1.Mes patikrinti ir supakuoti kiekvienas sklypas atsargiai, kol mes išsiųsti jį. 2.Pristatymo laikas: EMS: 5-14 dienų.DHL/UPS: 3-7 dienas.Honkongo ar Kinija paštu: 15-50 dienų.Brazilija, Kanada bus užtrunka ilgiau.Plz būti kantrūs. 3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Garantija Ir Atsiliepimų: 1.Bet kokią žalą, tranzitu arba kokybės išleistų produktų, mes sau tai leisti ir išsiųsti/grąžinimo yra priimtinas. 2.Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laisvai,mes nepriimame kenkėjišką neigiamų atsiliepimų. 3.Jei esate patenkintas produktu,5 žvaigždučių, atsiliepimai bus labai dėkingi.

Kalbos lietuvių
Pakuotė Retail Pakuotė
Funkcija Skambučių Priminimas
kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Pralaidumas Aišku
Prekės Pavadinimas sikai
Tipas Ekrano Apsaugų
Suderinamumas Viskas Suderinama
Kostiumas Ticwatch Pro smart žiūrėti
Medžiaga Grūdintojo stiklo
Funcation Anti-Scratch Matinis-Ultra plonas
Storis 0,2 mm storio
Pristatymas Nemokamas Pristatymas
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
spalva Skaidrus

Panašūs produktai