Nauja Mada Vaikams Antislip Minkštas Sportbačiai Mergaitės Berniukai Bamblys Laisvalaikio Bateliai Mielas Bėgimo Bateliai Pavasario Vaikams, Sporto Sportbačiai

€9.24

-42%

€15.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėlyna mustang, vyrai sneaker, disney princesė, v kilimas, drrsses vaikai, jordanija, nike vapormax, laisvalaikio sneaker, rotango krepšys, žymeklį bateliai nike.

Prieš užsakant,Prašome įvertinti savo kūdikio pėdų ilgio ir pasirinkti tinkamą dydį. 1.Prašome neskaičiuoja vidpadžio ilgis,tai ne kojų ilgis. 2.Matuojant pėdos ilgį, prašome įtraukti ilgio (apie 0,5 cm.Vaikas auga greitai, ir mes, o pasirinkti šiek tiek didesnius batus. 3.Pasirinkti tinkamą dydį pagal mūsų dydžių lentelė.

Siekiant apsaugoti batus nuo pernelyg trumpas, kad dėvėti, ji yra rekomenduojama, kad jūs įtraukti saugos ilgio, 0,5 cm, jūsų vaiko pėdos ilgis matuojant pėdos ilgį.

1.Matavimo nėra visiškai tikslios,gal ten yra paklaida ± 5MM. 2.Spalvos ekrane gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų kompiuterių. 3.Dėl brangumo tarptautinių express pristatymas,prekių pakuotės nėra dėžutės . 4.Jei turite kokių nors klausimų ,prašome susisiekti su mumis,Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą!Laimingas pirkinių!Prašome įvertinti savo koja !!!

style9 Vaikų Sporto Sportbačiai
style4 Mergaitės Berniukai
style1 2020 Naujas Mados
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Batviršio Medžiaga PU
style8 Pavasarį Vaikų Sporto Sportbačiai
style5 bamblys
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Vidpadžio Medžiaga Guma
style3 Minkštos Šlepetės
Funkcija Anti-Slidus
style6 sual Batai
Sezonas Pavasarį Ir Rudenį
Amžius 12+y
Padas Medžiaga Guma
Elemento Tipas laisvalaikio bateliai
style7 Mielas Bėgimo Bateliai
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Pamušalas Drobė
style2 Vaikai Antislip
Lytis Moteris

Panašūs produktai