MRZOOT Dervos Amatų, Meno Tapybos, Skulptūros Modelio Replika Apdailos Kaukolė Kūrybos Skulptūra Namų Dekoro Priedai

€6.91

-25%

€9.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: buffalo kaukolė, šokėja statula, kaukolė tatuiruotės modelis, dekoro kaukolė, ganzo multi įrankis, aukso replika, sculptur, signet kaukoles, derva kaukolė, didelis statula dizainas.

pradėti

pabaiga

◆100% brand new

◆medžiaga : eco-friendly derva

◆dydis:7*7.5*5cm

◆N. W: apie 120 g

◆pakuotė: 1pc į putplasčio dėžutę

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Nes šis produktas yra rankų darbo, spalva bus šiek tiek kitoks,dydis bus šiek tiek kitoks (within1-3cm),Prašome suprasti !

Jei jums nėra patenkinti produkto ,prašome susisiekti su mumis prieš atsiliepimą ,mes jums priimtiną atsakymą!

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės.

Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas nuo jūsų užsakymo, jei įmanoma.Mes tiesiog gabenti prekes į jums pagal adresą, kad jūs rašė www.restapa.lt,jei jūs norite pakeisti,jūs turi pastebėti man ji.

Jūsų užsakymas bus apdorotas per 48 valandas nuo apmokėjimo.Ir aš suteikti sekimo numerį, už kiekvieną užsakymą.

Bet muito ar importo mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

Siekiant padėti jums gauti siuntinių su nemokamu mokesčių arba mažesnis mokesčio per muitinės,man bus paskelbti ją kaip "dovana", su mažesnės vertės.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymų po išvežti.Bet aš jums sekti naujausią informaciją jūsų užsakymą ir padeda jums visą kelią.

Tiesą sakant,aš taip pat noriu, prekių pristatymo greičiau,todėl kiekvienas pirkėjas bus patenkintas mano paslaugų.Tačiau greitis China post yra iš mano kontrolės.

Jei jums nereikia gauti savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja,prašome klausti pratęsti pristatymo data.Dėkojame už jūsų paramą.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamą komentarą, bus labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5stars, jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis.Ir mes taip pat siūlome jums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes suteikiame 100% Garantija, kad visi produktai, mes parduodame.Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po gavimo, jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų produktais.Mes nusiųs nemokamai arba grąžinti mokėjimo jums.

Temos žmonės
Medžiaga Derva
Regioninės Funkcija Europa

Panašūs produktai