Plastikinę Dėžutę, Apvalaus Strypo Elektrinis Smūginis Grąžtas Dantis Plastikinę Dėžutę, Blauzdos Poveikio Pasukimo Betono Mūro Gręžimo Griovelį

€13.34

-32%

€19.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belaidžiu screwdriv, kaip dailidė chisel, plunksnų pilotas, plaktukas, chisel jig, tiek gręžimo, poveikio purkštuvų, poveikio veržlių atsuktuvas, chisel staliaus darbai, oro plaktukas žaislas.

Funkcijos: 1. Paskirtis: Specialiai naudojamas shoveling sienos, tinka gręžimo įprasta akmens, betono, plytų sienas ir pan. 2.Patvari medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės YG8C lydinio+40Cr plieno medžiagos, patvarus ir ilgą tarnavimo laiką. 3. Kompaktiškas ir lengvas: produktas yra mažas dydis, šviesos svorio, neužima daug vietos ir yra lengvai atimti.Aprašymas: U-formos griovelis "chrome" plieno gręžimo kūnas gali greitai pašalinti lustai, jis turi gerą anti-rust savybes ir padidina tarnavimo laiką.Specifikacijos: Tipas: 17pcs/set, 20pcs/komplektas (pasirinktinai) Spalva: juoda Plastikinė dėžutė dydis: 30 * 23 * 5.5 cm Medžiaga: YG8C lydinio+40Cr plieno Pakuotė: 17pcs / set * elektrinis smūginis grąžtas Arba 20pcs/set*Elektrinis smūginis grąžtas Pastabos: 1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Medžiaga YG8C lydinio+40Cr plieno
Tipas 17pcs/set, 20pcs/set
Modelio Numeris /
Plastikinės dėžutės dydis 30 * 23 * 5.5 cm
Kilmės KN(Kilmės)
spalva SIDABRINĖ

Panašūs produktai