1Pcs 1.5 Mwaterproof anti-elektros energijos, bei aukštos temperatūros silikoninis remonto lipnios juostos sodo vandentiekio vandens vamzdžių juosta

€2.74

-29%

€3.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maišytuvas sodas, vandentiekio trišakis, vamzdis, trišakis, vakuuminis vamzdis oranžinė, juosta atspari vandeniui, laikotarpis daugkartinio naudojimo, tuya zigbee, drėgnas jutiklis, aukštos temperatūros karščiui atsparus juosta raudona, silikono juosta.

Produkto Aprašymas

Silikono sandarinimo juosta Spalva: Juoda Medžiaga: Silikonas Ilgis: 1,5 m Plotis: 25mm Storis: 0,5 mm Izoliacija: 800 v Temperatūros diapazonas: -60 C iki 260 C Slėgis: iki 5 bar Pailgėjimas: daugiau nei 300% Komplektą sudaro: 1 x silikoninis sandarinimo juosta Aprašymas: 1. Platus temperatūros diapazonas -50 ℃ iki + 260 ℃, avarinis temperatūros 300 ℃.Terminis stabilumas yra 200 ℃, šioje temperatūroje, gali būti naudojamas ilgą laiką.Produktas gali būti saugiai naudojamas daugiau nei dešimt metų ir buvo puikus anti-senėjimo savybės. 2. Ji turi privalumų, nukenksminimo, anti-vandenilio chlorido rūgštis, anti-ultravioletinių spindulių, anti-arc, atsparumo ozonui, šalčio atsparumas, aukštos temperatūros varža ir didelis atsparumas spaudimui. 3. Laikykite jį ant transporto priemonių ir įrangos remonto avarinės žarnos, nepralaidi vandeniui, žarnos, vamzdeliai, naftos vamzdžiai, vandeniui elektros jungtimis ir gnybtais, naudojami kaip avarinio ventiliatoriaus diržai ir kt. 4. Taip pat gali dirbti šlapias, purvinas arba neplautas paviršių.Instrukcijos: Pirmiausia nulupkite skaidrią plėvelę, tada pradėkite wrap aplink, kai izoliacija arba nuotėkio reikia, Pradžios ir pabaigos iš šono, likvidavimo 3-5 cm, kelis kartus Į pailgėjimas plyštant universaliųjų juosta pasieks 500% ar daugiau, Kai apvijos įtampa, vidutinės įtampos yra reikalaujama, pakavimo sluoksnis bus uždengti vienas kitą pusę, Paskutinis ratas yra natūraliai suvynioti ant pakuotės, Reikia tinkamai tempimas (tempimo norma yra 20% -100%), Šiltas aprašymas: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Produkto Vaizdai

Apie Laivybos

♡ Paprastai, mes galime laivą iš jūsų, kad per 48 valandas po to, kai gausime jūsų mokėjimą. (Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivas atlikti užsakymą laiku, prašome suprasti.) ♡ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas. ♡ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu(www.restapa.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). ♡ Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas ir pilnas pavadinimas yra teisingas anglų kalba.

Pavadinimas Silikono sandarinimo juosta
Tipas Sodo Vandens Jungtys
Ilgis 1.5m
Spaudimas iki 5 bar
Plotis 25mm
Temperatūros Diapazonas -60 C iki 260 C
Storis 0,5 mm
Medžiaga Silikono
Izoliacija 800 V
Paketas Apima 1 x silikoninis sandarinimo juosta
Pailgėjimas daugiau nei 300%
Modelio Numeris HY-03007*1,5 M
spalva juoda

Panašūs produktai