2019 Naujausias! Magija Masyvas, Belaidis Kroviklis Universalus 10W Qi Bevielio Greitas Įkroviklis Įkrovimo Stovo padas "iPhone", "Samsung" ir "Huawei"

€16.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "iphone" x " qi " belaidžio ryšio, chevy charging pad, stendas iphone įkroviklio, galaxy belaidžio 9, kroviklis magija, mi7 charging pad, samsung " belaidžio kroviklio, "ipad", " iphone įkroviklio stotis, "qi" belaidžio kroviklio modulis c tipo, "qi" belaidžio kroviklio tipo c.

modname=ckeditor

2019 Naujausias !Magija Masyvas, Belaidis Kroviklis Universalus 10W Qi Bevielio Greitas Įkroviklis Įkrovimo Stovo padas "iPhone", "Samsung" ir "Huawei" Ši magiška Arry Belaidis Kroviklis yra mūsų pačių kūrybą su Unikalus ir subtilus dizainas.Specifikacija: 10W yra greitas įkrovimas,lengva mokestis.Įkroviklis turi dvi įvestis sąsajos, Micro USB ir Tipo C.Prekės dydis:25cm*25cm*1,8 cm Mažmeninė dėžutės dydis:29cm*29cm*2.5 cm Suderinama Visi Telefonų Modeliai palaiko Belaidį Kroviklį: iPhone 8 8 Plus X XS Max XR Už Xiaomi MIX2S Už HTCOZY / HTCDroidDNA(JAV versija) / HTC8X(JAV versija) "Samsung" s6 s6 krašto s6 edge+, s7 s7 krašto Pastaba Ir 5 Pastaba 6 7 Pastaba s8 s8+ 8 Pastaba s9 9 Pastaba S(Šviesos ir ekstravagantiška Leidimas) "Nokia" Lumia820 Lumia830 Lumia920 Lumia925 Lumia928 Lumia929 Lumia930 Lumia1020 Lumia1520 8Sirocco Už LG V30SsThinQ G2 G3 G6 + LGV30 "GOOGLE" Nexus4 / 5/6/7 SONY XperiaXZ2 XperiaZ4v Už MotoDroidTurbo2 Už Huawei Mate 20 pro MateRS Už YOTAPhone2 ir daugiau Šio stebuklingo masyvo įkroviklis daro puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams, ypač kam patinka sci-fi filmų ar romanų.Plius, jo unikalus ir subtilus dizainas taip pat daro gerą dekoracija jūsų darbalaukio be laidą tangling problema.Be to, jis yra plačiai suderinama, kaip ilgai, kaip jūsų skaitmeninių prietaisų palaiko " Qi " belaidžio įkrovimo.Funkcijos: 1. Naujausias unikalus dizainas, super cool išvaizda, labai stebuklinga ir sci-fi spalvų, kad įprasto įkrovimo taip pat yra visas ritualas jausmas, unikalus magic masyvas, belaidis kroviklis absoliučiai leidžia jaustis nuostabus.

2. Ultra-plonas dizainas, lengvas, tinka namų ir biuro reikmėms, paprasta nešiotis, keliaujant.

3. Stebuklinga magija, belaidis kroviklis, kad nustebins jus ir jūsų draugams.Tai geriausia Helovinas dovanos, Padėkos, dovanos, Kalėdų dovanos.Belaidžio spartaus įkrovimo, ne daugiau laidą tangling problema, lengva mokestis. 1. automatinis pašalinių daiktų. 2. pilna galia yra automatiškai sustojo. 3. aukštos temperatūros automatinis sustabdymas, sumažinti temperatūrą įkrauti akumuliatorių. 4. stabilios įtampos ir srovės.Paketų sąrašo: 1 * Belaidis Kroviklis 1 * USB Kabelis 1* Mažmeninės Langelyje Kiekvienas bus išbandyta dar gerokai prieš shiping jums .PS: 1. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip skirtumas-ekranas.Prašome suprasti.PASTABA: ŠIS PUNKTAS PALAIKO TIK SU MOBILIEJI TELEFONAI SU BEVIELIO ĮKROVIMO FUNKCIJA!

Jei jūsų telefonas neturi belaidžio ryšio funkcija, jums reikia, kad pirkti belaidžio ryšio adapteris, skirtas telefoną naudoti apie šią prekę!

Paramos dropshipping, mes negali būti jokios sąskaitos faktūros ar skatinimo.

Magic "Matrica" Qi " Belaidžio Greito Įkrovimo Kroviklis Stendas

Pakuotė:

Oranžinė Spalva:

Coffe Spalva:

Įėjimas 9V/2A
Kokybės Sertifikavimo FCC
spalva Apelsinas , Kava
QC 100% Išbandyta dar gerokai prieš shiping
Išvesties Sąsaja C Tipo
Maks. Išėjimo Galia 10W
Pakavimas Su Mažmeninės Pakuotės Dėžutė
Sąsaja Tipas-C/MicroUSB
Galia 10W
Tipas Unikalus Dizainas Magija Masyvas, Belaidis Kroviklis
Skersmuo 25cm
Maitinimo Šaltinis USB
Prekės Pavadinimas Naujas Dizainas Magic " Belaidžio Kroviklio of zelda
Modelio Numeris Magija Masyvas, Belaidis Kroviklis
GaN No

Panašūs produktai