Terminatorius II FPS Žaidėjus Konverteris, Klaviatūros, Pelės Adapterį XBOXONE XBOX360 PS3, PS4 Red Dead Redemption II Peiliai Nemokamai Iš Gaisro

€34.38

-0%

€34.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: doner peilis, knive, nemokamai gaisro pelės, "acer" gamer, klaviatūros, pelės ps4, red dead redemption 2 marškinėliai, raudonas žiedas mirties ps3, žaidimo pelės, pelės ir klaviatūros, mobiliųjų, ps3 odos.

Terminatorius II FPS Žaidėjus Konverteris, Klaviatūros, Pelės Adapterį XBOXONE XBOX360 PS3, PS4 Red Dead Redemption II Peiliai Nemokamai Iš Gaisro

Apie Apibūdinimas:

Produkto Pristatymas

1. Produkto Savybės:

Po to, naudojant šį keitiklį, jūs galite naudoti įprastą kompiuterio pelę ir klaviatūra valdyti PS4, PS4 Pro, PS4 Slim, Xboxone, Xboxone S, Xboxone X, PS3, PS3 Slim, Xbox360, Xbox360 Slim Žaidimai ir t.t.Numatytasis yra tai, kad klaviatūra yra prijungtas prie USB prievado kairę pelės yra prijungtas prie USB prievado teisę, ir rankena yra prijungtas prie USB prievado pusėje.

2. Produkto pristatymas:

PS4Series Naudojimo Instrukcija.

1. PS4 serija apima: PS4/PS4 PRO/PS4 slim ir pan.Jūs galite naudoti šią konverteris, nepriklausomai nuo bet kokios versijos.

2. Į PS4 priimančiosios ryšio metodas, kaip parodyta žemiau.Po ryšys yra baigtas, 1 lempa ir KM lempos yra visada.Jūs galite naudoti pelę ir klaviatūra valdyti žaidimą paspaudus juodą mygtuką keitiklis ir paspaudus klaviatūros tarpo, arba F klavišą.

3. Mygtuką susirašinėjimo lentelę taip:

Xbox OneSeries Naudojimo Instrukcija

1. Į Xbox1 serija apima: Xbox1/Xbox1S/Xbox1X ir tt...Visi tinka šis konverteris, nepriklausomai nuo bet kokios versijos.

2. Į Xbox1 priimančiosios ryšio metodas, kaip parodyta žemiau.Po ryšys yra baigtas, 1 lempa ir KM lempos yra visada.Jūs galite naudoti pelę ir klaviatūra valdyti žaidimą paspaudus juodą mygtuką keitiklis ir paspausdami tarpo klavišą klaviatūroje.

3 .Mygtuką susirašinėjimo lentelę taip:

PS3 Serija Naudojimo Instrukcija

1. PS3 serija apima: PS3/PS3 slim ir pan.Jūs galite naudoti šią konverteris, nepriklausomai nuo bet kokios versijos .

2. PS3 priimančiosios ryšio metodas, kaip parodyta žemiau.Po ryšys yra baigtas, 1 lempa ir KM lempos yra visada.Jūs galite naudoti pelę ir klaviatūra valdyti žaidimą paspaudus juodą mygtuką keitiklis ir paspaudus klaviatūros tarpo, arba F klavišą.

3 .Mygtuką susirašinėjimo lentelę taip:

XBOX360 Serija Naudojimo Instrukcija

1. Xbox360 serijos priimančiosios apima: Xbox360/360 slim ir pan.Jūs galite naudoti šią konverteris, nepriklausomai nuo bet kokios versijos.

2. Kad Xbox360 priimančiosios ryšio metodas, kaip parodyta žemiau.Po ryšys yra baigtas, 1 lempa ir KM lempos yra visada.Jūs galite naudoti pelę ir klaviatūra valdyti žaidimą paspaudus juodą mygtuką keitiklis ir paspausdami tarpo klavišą klaviatūroje. (Paprastai naudoti 360 originalus laidinis rankena prisijungti)

3. Mygtuką susirašinėjimo lentelę taip:

Kaip Keisti Ir Išsaugoti Klaviatūros Klavišus

1. Visos operacijos turi sąsajų nėra, reikia keisti mygtuką aklai.

2. Visi kompiuteriai, pakeisti mygtukų tokiu pačiu būdu, bet pagal keitimo mygtukas yra pagrįstas numatytasis mygtukas kiekvieno šeimininko. .

3. Prieš keisdami mygtuką, paspauskite penkių Alt+F2 pirma, ir tada jūs galite išsaugoti automatiškai po jį pakeisti.Kai jūs jį naudoti vėl, jums reikia spausti Alt+F2 ir vėl skambinti iki anksčiau pasikeitė mygtuką.

4. Galite išsaugoti 11 rinkinių, įvairių mygtuką aprašymai iš Alt+F2, kad Alt+F12.

5. Pakeisti mygtuko būdas: pavyzdžiui, PS4 pagrindinių, jei jums reikia pakeisti funkcija rankenos L1 prie klaviatūros Q. Pirmo žvilgsnio numatytasis klaviatūros V L1, išvardyti toliau:

(1) Laikykite nuspaudę Alt mygtuką, paspauskite klavišą F2. Alt+F2 tik reikia padaryti vieną kartą.

(2)

6. Jei jūs padarote klaidą, laikydami nuspaudę klavišą Esc ir paspauskite mygtuką numatytasis du kartus.Pavyzdžiui, jei V raktas yra pakeistas neteisingai, paspauskite ir palaikykite klavišą Esc ir paspauskite V du kartus atkurti funkcija originalus rankena L1.

7. Pajudinkite pelę į dešinę, su rankena ir purtyti jį.Ji negali būti keičiama.Funkcija paspaudus varantys gali būti pakeistas.Kitos klavišų pelės pasikeitė taip pat, kaip ir klaviatūra.

Kaip Reguliuoti Pelės Greitis

1. Keitiklis lygio reguliavimas:

(1) Alt+ skaičius yra reguliuoti nejautrumo zona pele.Kuo didesnis skaičius, tuo tikslesnis, didžiausia-9, mažiausias-1, skaičių, kurie, eilės numeriai virš klaviatūros raidžių.Pavyzdžiui: Alt neatleidžia, 3 spustelėkite, paprastai rekomenduojama 3.

(2) Esc+ skaičius yra reguliuoti nejautrumo zona pele.Kuo didesnis skaičius, tuo tikslesnis, didžiausia-9, mažiausias-1, skaičių, kurie, eilės numeriai virš klaviatūros raidžių.Pavyzdžiui: Esc neatleidžia, 8 paspaudimą, paprastai rekomenduojama 8.

2. Žaidimo lygio reguliavimas: Imtis Dykumoje Smiginis 2 pvz.:

Žiūrėjimo kampas jautrumas reguliuojamas pelės greitį;

Siekiant jautrumas siekia tikslumo;

Tikslas/peržiūros greitis kuria pelės greitį;

Parametrai yra didesni ir greičiau, su mažesnių ilgiau.Kiekvienas žmogus prisitaiko prie skirtingų greičių ir gali reguliuoti pagal savo pageidavimus.Theparameters kiekvieno žaidimo yra nustatyta kitaip.Jūs galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

3. Pelės lygio reguliavimas:

Pele pati gali reguliuoti DPI, kol ji gali būti koreguojama.Paprastai rekomenduojama būti bent 2000. Kuo didesnis DPI, tuo greičiau pelės greitį.

Kaip Nustatyti, Pagrindinė Eilių

Yra trijų tipų eilių, išvardyti toliau:

1. Combo pareigos: Po nustatymus, paspauskite ir palaikykite mygtuką, kuris yra lygus combo poveikį.

Nustatymo būdas: Paspauskite ir laikykite nuspaudę klaviatūros Namo+ mygtuką, tuo pačiu metu

Atšaukti būdas: Paspauskite ir laikykite nuspaudę klaviatūros Pabaigos,+ vienu metu

2. Automatinio įvedimo funkcija: Po nustatymus, paspauskite šį mygtuką, kuris yra lygus combo poveikį.

Nustatymo būdas: Paspauskite Puslapio iki+ tuo pačiu metu

Prekės Pavadinimas h1111z
Modelio Numeris AC4049
Tipas Kabelio Adapteris
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotė Taip

Panašūs produktai