Vyrai Vasarą Ryškiai Vientisos Spalvos Plaukti Lagaminai Vidurio Pakilti Raišteliu Paplūdimio Valdybos Šortai Quick Dry Sporte, Banglenčių Trumpos Kelnės Su Kišenė

€6.97

-17%

€8.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: banga prekės treneriai, sijonai mergina derliaus, sijonai praėjimo 2019, warcraft žaidimai kūdikių, plonas krepšys 100 vnt, warcraft dervos sluoksnį, smart žiūrėti ekg vo2, warcraft "samsung" s5, warcraft plakatas daug.

Specifikacija: Medžiaga: Poliesteris Spalva: Geltona, Juoda, Žalia, Mėlyna, Violetinė Dydis: S/M/L/XL/2XL(Kinų Dydis,vadovaukitės dydžių lentelė pasirinkite prašome) Kiekis: 1 vnt Šiltas eilutę: 1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą!Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Viduryje-waisted, platus elastinės juostos su reguliuojamu raišteliu dizainas, atsitiktinis pull-uždarymo, šviesus, vientisos spalvos.Trys kišenės dizainas, dvi kišenės ant abiejų pusių, ir vienas atgal kišenėje, saugoti raktus, mobilųjį telefoną ar kitus daiktus.Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, minkšta, tampri, kvėpuojantis audinys suteikia išskirtinį komfortą ir ilgaamžiškumą.Tinka plaukimas, paplūdimio atostogų, banglentės, šortai, laisvalaikio, bėgimas, sporto, visas oras sporto ir veiklą. 1 šortai tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!Komplektą sudaro: 1 x Šortai(be mažmeninės pakuotės)

Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Šortai
Prekės Pavadinimas KLV

Panašūs produktai