Mercedes Benz M W166 ML 2012~2018 2019 Pradinį Ekraną Atnaujinti Kelio Vaizdas Stovėjimo Galinio vaizdo Kamera, Atbulinės Atkodavimo Modulis

€113.39

-24%

€151.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mercedes ml w166, w163, ml w164, gps w166 mercedes ml, lcd mercedes w204, w166 ml, gna mercedes, w166, vaizdo kamera, klasės mercedes ml.

Pažangi Kelio automobilių Stovėjimo+Galinio vaizdo Kamera+Priekinė kamera+DVR+Skirtas Audi pertvarkymo rinkiniai neardomieji įrengimas: nėra, reikia sunaikinti originalių automobilių laidus ir jokių naujų reikalingas programavimas.Neturi įtakos normalios garantijos 4s parduotuvė.Originalios automobilių uostas yra prijungtas prie elektros tinklo ir įrengti, tai yra taip paprasta!

Tinka Įdiegti Modeliai:

Mercedes Benz M W166 ML 2012 m. iki 2019 Aukštos Kokybės Specialios Kameros HD Skaitmeninis Dekoderis, Montavimas Atbuline Kamera pagrindinės Funkcijos: 1 .Aukštos raiškos ir 170 laipsnių platus matymo kampas 2. Išspręsti problemą, bloga automobilio Galinio vaizdo efektu, gali padėti automobilių stovėjimo aikštelė ir sumažinti incidentų ir nelaimingų atsitikimų. 3. Parama NTSC TV sistemos 4. Pagamintas iš aukštos kokybės ir tvirtos medžiagos 5.Parama tos pačios ekranas originalių transporto priemonių radiolokacinis Specifikacija:

Rezoliucija: 800x480 1.Camerfa Galia: DC 12V

2.Ekrano tipas: ne jutiklinis ekranas

3.Branduolių skaičius: Dual Core

4.TV sistema: NTSC

5.Kūno atmintis ROM: 1GB Paleisti atmintis RAM: 1 GB

6.Branduolių skaičius: Dual Core 7.Operacinė sistema: Windows CE 8.Baltos Spalvos Balansas: Auto 9.Video Kabelio Ilgis: apie 6m

Apie Mokėjimą:

Mes priimame dauguma populiariausi mokėjimo būdai Per www.restapa.lt sąlyginio DEPONAVIMO .

Apie Laivybos Siunta bus paruošta per 3 darbo dienas, po mokėjimo ištrinamas, kaip ilgai, kaip pirkėjo informaciją ir pristatymo adresą patvirtino.Prašome suteikti teisę post code ir galiojantį telefono numerį, siekiant išvengti vėlavimo pristatymas. 1) Mes paprastai laivas Nemokamas Pristatymas / Post Registruotu Oro Paštu , DHL, EMS, ARAMEX --- Tai Pirkėjų..Jungtinių amerikos valstijų, Kanados, Australijos, Rusijos, Europos Šalių, yra mūsų leadin rinkoje. 2) Mes neturime laivas APO/FPO, P O BOX adresai. 3) atokioje vietovėje mokestis atmesti , adresai išvardyti nuotolinio valdymo srityse, DHL/UPS interneto svetainėje, bus už papildomą 30 JAV dolerių. 4) Brazilija, Rusija klientų prašome pasirinkti, EMS, taip, kad jis galėtų pralįsti pro muitinės greičiau. 5) Vidurio Lengva Šalių, Afrikos Šalimis , prašome pasirinkti ARAMEX laivybos kelią. 6) Saudo Arabija klientams reikia parodyti, kopiją/sukčiai imtuvo ID vyriausybės muitinės.Grąžinimas ir Garantija Mes specialiai pažadėjo visi pirkėjų užsakymai 1 metų "besąlygiškai grąžinti" politika visiems mūsų galinio vaizdo kamera.Jei fotoaparatas kaltės ar jūs nenorite, kad jis, siųsti atgal į mus, mes grąžinti visą sumą, arba pakeisti kitu nauju jums!

Atsiliepimų Kliento patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei turite klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, arba paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.Visi pranešimai ar el. laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą arba skundas, mūsų valdyti.

Lęšių Medžiaga Plastikiniai + Stiklas
Medžiagos Tipas ABS
Pagalbinė Linija No
Prekės Pavadinimas Liislee
Ilgis Vaizdo Kabelis 6M
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Korpuso Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai