Mados Paprastas Moterų Maišas PU Odos Rankinės Ponios vientisos Spalvos Krepšys Pečių Maišą Piniginės Krepšiai Žalia Chirmas Dovanos

€17.11

-36%

€26.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bolsas moterų piniginės, žalias rankinukas, krepšys y, žalias rankinukas odinis, krepšys pledas moterims, 125khz prieigos kontrolė, krepšys žalia, rankinės moterims peties, piniginė moterims, šviesiai žalias krepšys.

❤️ Elemento Tipas: Rankinės ❤️Pagrindinė Medžiaga: PU ❤️Dydis: 25x11x25 cm/ 9.8" x4.3" x9.8 "(L x W x H)Trumpa rankena aukštis: 10cm/3.9" .Šis krepšys ateina su ilga nuimamas ir reguliuojamas diržas per petį, kuris gali būti naudojamas kaip moterų pečių maišą arba crossbody maišelį ❤️maišelį rankinėje puikus savaitgalis pabėgimas maišelį,kolegijos krepšys,labai malonus, skirta apsipirkti arba padaryti lauko veikla,mielas atsitiktinis ir darbo krepšiai atlikti visus savo mažųjų daily essentials". ❤️Pastaba: 1.Nuotraukos iš actural produktus.Bet kadangi skirtingų šviesos ir ekrano nustatymas, nedideli spalvų skirtumas gal egzistavo. 2.Tai yra normalu, jei yra šiek tiek blogas kvapas iš maišo, tik atidarykite maišelį ir įdėti jį gerai výdinamoje vietoje vienai nakčiai, kvapas išnyks 3.Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3 cm klaida. ❤️Po Pardavimo Paslaugos: Jeigu jums gauti sugadintas, pažeistas prekei, prašome susisiekti su mumis nuotraukas, po tai patvirtinantį, mes grąžinsime arba išsiųsti per 48 valandas, ir jūs galite laikyti elementą, be grąžinimo.Jokių papildomų problemų, susijusių su savo daiktus, prašome susisiekti su mumis, mes pažadame, kad mes bus suteikti jums gerą sprendimą.

Pamušalas Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Rankinės
Formos Atsitiktinis Tote
Proga Universalus
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Prekės Pavadinimas YINGPEI
Lytis MOTERIS
Kietumas MINKŠTAS
Stilius derliaus
Interjeras Mobilusis Telefonas Kišenėje
Rankenų/Dirželiai Vieną
Modelio Numeris 320
Pagrindinė Medžiaga PU
Rūšių maišelius Peties & Crossbody Krepšiai
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Išorinis Kietas Krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Laiškas

Panašūs produktai