Rockmore Juoda Ilgomis Rankovėmis Su Užtrauktuku Striukė Moterims Korėja Harajuku Stilius Kontrasto Spalvų Siuvinėjimo Raštą Liemenės Rudenį Kailis Femme

€11.43

-40%

€19.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: colleg striukė, vien kailis, beisbolo striukė moteris, striukė šuo-moterims, aporia striukė, kailis harajuku, striukė moteris, striukė punk, j. gotikos striukė, grunge stiliaus striukė.

Dydis

Krūtinė

cm

Juosmens

cm

Pečių

cm

Ilgis

cm

Rankovės

cm

S 96 64 43 41 56 M 100 68 44 42 57

L 104 72 45 43 58 1 Colis = 2,54 cm PASTABA: 1.Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2. Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė.

1, Didmeninė ir lašas laivybos: didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidą arba greitai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 2, Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17 track.net/en. 3, Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti .Jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą, prieš patvirtinant pristatymo. 4, Bet nepasitenkinimas prekę ?Kai gausite paketą, jei kas nors su kokybe, dydis, spalva ir kiekis, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti.Jei jums patinka mūsų gaminiai , tai yra mūsų garbė gauti teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždutės iš jūsų.Tikimės, kad jūs galite mėgautis mūsų produktus.

Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Proga atsitiktinis, streetwear
Rankovės Stilius Reguliariai
Drabužių Ilgis Trumpas
Apdaila Nėriniai
Apykaklės Golfo
Lytis MOTERIS
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas rockmore
Su gobtuvu No
Modelio Tipas Laiškas
Medžiaga Poliesteris
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Tipas Aukštos Juosmens
Tikslinė Žmonės Moterys, Ponios, Mergaitės
Modelio Numeris RKC2956M08
Storis STANDARTAS

Panašūs produktai