JOYDU 3 Sluoksnių Mergina Mini Tiulio Tutu Sijonai Moterų Baltas Juodas Sijonas iki 2017 m. Naujų Nėrinių Cute Lolita Kamuolys Suknelė faldas saia jupe

€8.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tutu sijonas moterims, pokerio sijonas, uglam suknelė juoda, japonijos pleišto, juoda underskirt, mergina vestuvių, pražydo suknelė juoda, tutu sijonas, mergina moteris, Juoda Mergina.

JOYDU 3 Sluoksnių Mergina Mini Tiulio Tutu Sijonai Moterų Baltas Juodas Sijonas Naujas Nėrinių Cute Lolita Kamuolys Suknelė faldas saia jupe

Šiltas Patarimai

1.Ten bus neatitikimų, apie 2-4cm, nes rankinis matavimas.

2.Fotografavimo šviesos,kampu ir spalvų rodo,fizinių ir photoes gali būti kai kurių skirtumų.

(PS:1cm=0.39 colių;1inch=2,54 cm)

Medžiaga: 3 Sluoksnių šveicarijos tiulio ( kieto tiulio ) + 1 sluoksnis, satino / medvilnės pamušalas = 4 sluoksnių, iš viso

Ilgis: 34cm

Elastinga Juosmens: 60cm-80cm Skalbimo instrukcijos plauti Rankomis tik ne balinimo lygūs galėtų sausų nėra būgniniai sausas

Svarbi pastaba: Skirtingų spalvų drabužiai, prašome plauti atskirai.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Su ilgai teigiamų atsiliepimų ir pirkėjo šou, mes suteikti jums $2 kuponą .Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo daiktus STS ir facebook , suteiks jūsų ekrano į mus, mes jums $2 per.

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

1. PARENGTI VEŽIMO LAIKAS:

Nes mes dirbame su daug užsakymų kiekvieną dieną, dažniausiai mes pasirūpinsime siunta per 3-7 dienas , prašome palaukti, kantriai ir atsiprašome už nepatogumus jums.

2. PRISTATYMAS REŽIMAS:

Mes atsiųsime jūsų užsakymų per KINIJA PAŠTU, ORO PAŠTU, jei jums pasirinkti free shipping, bet gaila kad mes ne remti nemokamas pristatymas į kai kurias šalis, pavyzdžiui, Angola, Albanijos ir kitų šalių, kurios nepalaiko Kinija Paštu Oro Pašto paslaugos.

SKELBIMAS:

1. Jei pasirinksite express pristatymas, prašome mums pasiūlyti savo teisingą kontaktinis telefono numeris, kad nebūtų vietos pašto negaliu susisiekti su jumis pasiimti siuntinių, kai jis atvyko.

2. Gaila kad mes ne remti P. O. Dėžutės adresą, prašome palikti mums pranešimą už jūsų teisingą adresą, kai jūs pateikiate užsakymą.

3. Jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų adresą, bet kartais sklypo reikia jums eiti į vietos pašte pasiimti.Skirkite sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS pasiimti savo sklypo laiku, kitaip jūsų siuntinys bus išsiųstas atgal į jav.

1. UŽSAKYMO ATŠAUKIMAS

Jūs galite atšaukti savo užsakymą bet kuriuo metu, kol užsakymas yra tvarkomi.Kai produktas yra vežamos, mes negalime priimti atšaukimo ar keitimo tvarka.Jei norite atšaukti užsakymą, prašome rūšies pasirinkti priežastis, dėl pirkėjo ar kitos priežasties.

2. NUTARTIES KEITIMO AR GRĄŽINIMO

Jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės, pardavėjas žada, kad galite grąžinti prieš tai, kad baigtas (kai paspausite "patvirtinti, Kad Gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpį) ir atgauti visą sumą.Grįžti laivybos mokestis bus sumokėti jūs.Arba, jūs galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju.

Medžiaga Vienspalviai voile
Talėja imperija
Lytis MOTERIS
Apdaila NĖRA
Modelio Numeris FZQZ020
Stilius Lolita Stilius
Siluetas Kamuolys Suknelė
tiulio sijonas tutu
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Prekės Pavadinimas JOYDU
Modelio Tipas Kratinys

Panašūs produktai