4Pcs "PASIDARYK pats" Kalėdos Kalėdos Santa Claus Briedžių Pelės Sniego Medis Mickey Modelio Blokai Žaislai Kalėdų Dovana Vaikams

€17.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gręžimo medžio lego, blokuoti statyti, "lego" micro, lego lukas speeder, bambuko šaudyti, "disney" lego, blokuoti medis, santa clau, blokuoti kalėdų, "lego" peliukas.

Aprašymas: Elementas, tipas: Kalėdų Senelio Elnių Plytų Medžiaga: Eco-friendly ABS plastikas Svoris: Apie 0.45 kg, Dydis: Apie 7cm didelė Pakuotė: Nėra orignial lauke, naują, į sandarų maišelį Funkcijos: 1. Jums reikia PASIDARYK pats sau, sukurti žaislą.Puikiai tinka vaikams, žaidžia ir mokosi.H ave smagu su vaikais ir pagerinti jų smegenų vystymąsi. 2. Gera ir saugu žaislus jūsų vaikui, aplinkai nekenksmingų medžiagų, netoksiškas, jokio kvapo.Ji yra lengva pritraukti vaikų dėmesį. 3. Ji yra graži Kalėdų dovana vaikams.Pastabos: 1. Be originalios spalvos langelį, mes bus naudoti PE arba burbulas maišelį paketą, jis taip pat ir apsaugoti jį gerai. 2. Prašome leisti šiek tiek skiriasi nuo dydžio, nes rankinis matavimas.Didmeninės: ( ^_^ ) Susisiekti su mumis, prašome!O(∩_∩)O Jei gaunate prekės, mes paramos garantija, arba 100% grąžinimo grįžusi elementą.Turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis per ali pranešimą arba trademanager.mes susisieksime su jumis per 24 valandas.Taip yra produkto Nuotrauka:

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
3 funkcija "PASIDARYK pats" 3D blokai žaislai vaikams
Įspėjimas Nevalgyti! Vaikų Gimtadienio Dovana Kalėdų Žaislas Mokymosi Žaislas
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
2 funkcija Dropshipping
Plastiko Tipas ABS
Modelio Numeris Santa Claus Žaislų Blokai
Medžiaga Plastikiniai
3C Sertifikatas
Brūkšninis kodas No
Funkcija 1 Kalėdinė dovana
Prekės Pavadinimas BOOMTECK
Sertifikavimo 3C
Tipas Blokai
Amžius > 6 metų
4 funkcija Savaiminio Fiksavimo Plytos
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos

Panašūs produktai