BGBOEF NAUJA Xiaomi Pocophone Poco F1 Plokštė 64GB 128GB 256 GB Originalus Pasaulio versija, Atrakinta Pagrindinių Grandinių Plokštės

€57.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bm4e, mi xiomi, plokštė pocophon f1, už xiaomi redmi 5 plokštė, hp pavilion plokštė, xiomi, plokštė s7, staklininkas plokštė, xaiaomi pasaulio versija, huawei plokštė y9.

BGBOEF Už Xiaomi Pocophone Poco F1 Motininės Plokštės Originalus Pasaulio versija, veikia Gerai Atrakinta Pagrindinių Grandinių ATRAKINTA, Aukštos kokybės! 100% Patikrintas vienas prieš pristatymas.

plokštė yra Xiaomi Pocophone Poco F1 Plokštė Geros kokybės ir patogūs kaina

100% Puikiai tinka ,saugos,lengva įdiegti Išbandyti vieną prieš pristatymas

Jei jūs turite urmu paklausa,pls susisiekti su manimi elektroniniu paštu, asmeniškai,aš jums pasiūlyti geriausias didmeniniams kainą.

Detali informacija:

Suderinama modelis :Už Xiaomi Pocophone Poco F1 pagrindinė Plokštė, Prašome pasirinkti tinkamą modelį ,ačiū!!!Pagrindinė Plokštė Su Sistema Xiaomi Pocophone Poco F1 Plokštė

Produkto Padėtis : Sandėlyje

Kokybė : Geras, Ir 100% Originalus

Būklė : Išardyti ir naudoti

Originalas : Shenzhen Guangdong, Kinija (žemyninė)

1 x Plokštė

1. Gerbiami rusijos draugai, prašome palikti mums savo vardą, pavardę, nes rusijos politika ir lengvai muitinės formalumus.

2. mes specializuojamės pardavimo Ekrano s (Touch screen plokštumos LCD ekranas, LCD ekranas + Ekraną, ekranas su rėmais).Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių poreikius; Mes pasidalinti naujausia informacija iš mobiliųjų telefonų atsarginės dalys, į Kinijos rinką su visomis mūsų klientams.

3. Visi prietaisai būti patikrintas prieš pristatymas ir 100% veikia gerai.Jei tai negali būti naudojamas po to, kai gavote ir, prašome nesijaudinkite ir nedelsdami susisiekite su mumis, mes jums patenkintas sprendimas.

4. Prašome nepriimkite sklypo, jei jis sugadintas, todėl, kad galime prašyti reikalavimus, kurjerių įmonės.

5. Atidaryti ginčas ryšio priemonėmis pateikti iki aptarnavimo po pardavimo.

Prašome naudoti dėžutę ar prekybos vadybininkas kreipkitės į mus dėl bet problema, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Prekės Pavadinimas BGBOEF
Tipas Vidaus
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai