NUX Galingas Lite BT Gitaros Stiprintuvas Mini Nešiojamieji Modeliavimo Stiprintuvo su "Bluetooth" Akustinių bangų Elektrinė Gitara

€81.07

-19%

€101.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: v vamzdis stiprintuvas, nux, hifi fet stiprintuvas, didelės galios stiprintuvas, bass preamp, gitara nux, plytelių, 5.1 stiprintuvo valdyba, electr gitara, veelah akustine gitara.

Q: Ar man reikia mokėti importo muito ir mokesčių?

A: Atsiprašau, kad mes negalime būti tikri, muitinės mokestis, nes paketas buvo atsitiktinai atrinkti ir patikrinti muitinės.

Q: Ką daryti, jei esu nepatenkintas produktu?

A: "Nemokamai Grąžinti" politiką, užtikrinti, jūs turėsite 15 dienų nuo gavimo prekės grąžinimo jūsų užsakymą dėl bet kokios priežasties.

Nešiojamieji, "Bluetooth" Darbalaukio Gitaros Stiprintuvas

NUX Galingas Lite " BT " yra naujas standartas mini klasės stiprintuvai.Tai lengvas ir tiesiog mažas all-in-one nešiojamų gitaros stiprintuvą.Tai mažai vatų praktikos amp kad jūs galite naudoti bet kurioje kambario jūsų namuose, ant darbo stalo ar jį pasiimti kur tik norite, ir uogienė, per baterijos veikimu arba USB power banko sujungimo.

3 kanalų: Švarus,Greitas Iškraipymas

Ji gerai skamba ir švarus, greitas ir distortion kanalus.Su vienu ritė arba humbucker pikapas gitara, galite dial-up sukurti bet kokį muzikos stilių, garso, pvz., pop, roko, bliuzo, metalo ir daugiau

Reverb,Delay,Drum Beats,Bakstelėkite Tempo

Patobulinkite savo garso skaitmeninis poveikį; NUX Galingas Lite " BT " yra filtrai ir skaitmeninių efektų.Jūs galite lengvai pasiekti Delay ir Reverb efektas kontrolę amp sąsaja.Ir yra daugiau atrakinti per Galingas Lite " BT "" mobile APP.Jūs galite pasirinkti būgno ritmas ir žaisti taip, kaip norite, ir jaučiasi.Yra 9 drum beats įvairiais būgnais stilius: Pop, Metal, Blues, Country, Rock, Baladė, Funk, RNB ir Latin.TAP TEMPO galėtų nustatyti delsos laiką ir būgnais greitį.Galite pasirinkti Vėlavimo Greitis arba Būgno Tempo, paspausdami ir laikydami BAKSTELĖKITE TEMPO mygtuką 1,5 sekundės.

AUX-IN,Bluetooth Ausinių

NUX Galingas Lite " BT " yra itin žemos vatų multimedijos stalinio stiprintuvo.Galite prijungti muzikos grotuvą per 3.5 mm AUX-IN " ar Bluetooth ryšį.Žaisti kartu su pagrindo takelius ir gauti sparnus ir roko į savo miegamąjį!Arba, don ' t make baby verkti, naudoti savo ausines.

NUX Galingas Lite Mobiliųjų aplikacijų

Dabar Galingas Lite APP yra prieinama "Android" ir "iOS".Galite parsisiųsti įdiegimo failą "Android" įrenginiais, iš paramos puslapyje.Ir tai rasti "Apple Store" Apple " įrenginiams.

Spec

● Svoris: 720g ● 3 Vatų Išvesties Galia ● 3 Kanalai (Clean - Overdrive - Iškraipymas) ● 2 Poveikis (Vėlavimas - Reverb) ● 9 Būgno modelius ir metronome ● Bakstelėkite Tempo kontrolės Vėlavimo greičio ir Būgnai ● "Bluetooth" ryšį ● Veikia su 9V maitinimo adapteris, USB jungties, per maitinimo banko arba 6 AA dydžio baterijų.

Bendra Galia 3W
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas už Elektrinė Gitara
Kištuko Tipas NĖRA
Modelio Numeris NUX Gali Lite BT

Panašūs produktai