Morden Abstrakčiai Auksinį Diską Meno Tapybos Drobės Namo Plakatą ir Spausdinimo Gyvenimo Kambario, Miegamasis Šiaurės Nuotrauką Sienos Meno Apdaila

€3.65

-36%

€5.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atvejais, a2, bob marley, čikagos moterų marškinėliai, custom vinilo freskomis, vaiko policijos pistoletas, cob objektyvas 10 laipsnių, cz105 ngk glow plug, cob lemputės gu10, cob scenos šviesos dmx, kondensatorius 033uf 1kv.

PRODUKTŲ VADOVAS

Mūsų parduotuvė apdailos paveikslas yra pagamintas iš aukštos kokybės drobės, su turtingu spausdinimo spalvos, plonos tekstūros, atsparus vandeniui ir drėgmei, didelis atsparumas tempimui, ir akivaizdu, spausdinimo poveikis nei kitų drobių. -Taikoma vietų: gyvenamasis kambarys, Miegamasis, Vaikų kambarys.Fono sienos,Vestuvių Dekoravimas,Virtuvės Restoranas,Viešbutis,.,Ligoninė,Baras ir kt. -Mūsų dekoratyviniai paveikslai neturi sienų.Jei jums reikalingas sienų, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą. -Jei Norite, Kad Kiti Dydžiai Ar Spausdinti Savo Nuotrauką, Prašome Susisiekti Su Mumis. -Pastaba: plakatų tik, išskyrus medinis rėmas.

PRISTATYMAS INSTRUKCIJOS

-Mūsų parduotuvėje bus proceso tvarka ir siųsti logistikos informacija sekimo numerį per 1-3 darbo dienas.prašome susisiekti su mumis, jei turite klausimų.

PASTABA

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą; - Jei turite specialių reikalavimų dėl pristatymo laiko ir logistikos kanalus, prašome susisiekti su mumis, ačiū.

PASLAUGOS DETALĖS

100% Pasitenkinimas garantuotas.Visi mūsų atvaizdai yra aukštos raiškos versiją , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.

Įrenginio Tipas gabalas
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Pakuotė PVC vamzdis
Numeris Vieną plotis
Paramos Bazės Drobė
Technics Purškiamojo Dažymo
Technologijos Purškimas
spalva Golden Juoda
Tipas Drobė Spaudiniai
Dalykai Kraštovaizdžio
Dydis 13X18cm,15X20cm,21X30cm,30X40cm,40X50cm,40X60cm,50X70cm,60X80cm
Nuotrauka Forma lėktuvas
Rėmelio režimu Neįrėminti
Originalus No
Modelio Numeris Sienų dekoras tapyba
Unikali Dovana Taip
Rėmas No
Apdaila Plakatai Ir Spausdina
Kilmės KN(Kilmės)
Forma Vieną
Yra Protingas Prietaisas No
Formos Aikštė
Namų Dekoras Drop laivyba
Medžiaga Drobė
Namo Apdaila gyvenamasis kambarys, Vaikų Kambarys, vestuvių dekoravimas
Stilius Modernus
Pagrindinės Medžiagos Drobė

Panašūs produktai