Dėl Aviečių Pi 3 Atveju, Aliuminio korpusas Sidabro Atveju, Metalinės Talpyklos + 5V / 3.3 V, Aušinimo Ventiliatorius, Šilumos Kriaukle Už Aviečių Pi 3 Modelis B+

€6.63

-15%

€7.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ventiliatorius pi, ventiliatorius aviečių pi, rpi 3 b atveju, atveju, aviečių pi 1, talpyklos aviečių pi, akrilo atveju, aviečių pi 3, pledas tranšėjos paltai moterims, aliuminio atveju pi, pi 2 modelis, skaidrus atveju, aviečių pi.

Dėl Aviečių Pi 3 Atveju, Aliuminio korpusas Sidabro Atveju, Metalinės Talpyklos + 5V / 3.3 V, Aušinimo Ventiliatorius, Šilumos Kriaukle Už Aviečių Pi 3 Modelis B+ Aliuminio korpuso Medžiaga: Aliuminio lydinys Spalvos: Sidabrinė/Juoda Sudėtis: virš atveju+žemiau atveju+surinkimo varžtai Suderinama su: Už Aviečių Pi 3 B Modelis, Aviečių Pi 3 Modelis B+ Savybės: Šis aliuminio byla yra išmetimo anga paviršiaus.Jis gali pasiekti tobulas šilumos išsklaidymo.Pakavimo Sąrašas:

Aliuminio lydinys Atveju x 1pcs

Asamblėjos varžtas x 1 set

Pastaba: Aviečių Pi valdybos nėra įtraukta

Šilumos kriaukle Savybės: Medžiaga: 1 x Aliuminio , 2 x Vario Būti klijuojama nekilnojamojo šilumos juosta efektyvi šilumos perdavimo Trumpas pakankamai, kad tilptų per standarto Aviečių Pi atvejais.Matmenys: 90x70x120mm (L*W*H) 120x130x50mm (L*W*H) 120x120x20 mm (L*W*H) Prašome reikia pažymėti, piešimo ant paveikslėlio matuojamas milimetrais, o ne colių Pakuotė: 1pcs X Vario Šilumos Kriaukle su logotipu 1pcs X Vario Šilumos Kriaukle 1pcs X Aliumininiai Šilumos Kriaukle Pastaba atkreipkite : Aviečių Pi valdybos Aušinimo Ventiliatorius : Įvadas:

Tai yra naujas ventiliatorius aviečių pi.Jūs galite pasirinkti 5 V ir 3,3 V iki prijungti įvairius smeigtukai aviečių ( kaip paveikslėlyje, taip ).Ventiliatoriaus darbą beveik begarsis 3.3 V, ir su šiek tiek garso 5V.Vėjo jėgainių yra stonger į 5V.

Ypatybė:

1. Dydis: 30 * 30 * 8 mm

2. Įtampa: 3.3 V 5V pasirinkti

3. Naudoti: Aviečių Pi 3 B+/3/2/B+ , už NESPi Atveju , Apelsinų Pi

Pastaba: Jei jūsų atveju yra ne mūsų parduotuvėje , mes negalime įsitikinkite, kad dydis netinka .

Paketų sąrašo :

1 x Aušinimo Ventiliatorius

Apie mus

1. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Esame profesionalų visame pasaulyje didmeninės prekybos įmonė.Aukštos produktų kokybės, prieinamomis kainomis, puikus klientų aptarnavimas ir patikimą kredito reitingus yra mūsų principas.

2. Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pridėti mano parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

3. Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

4. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Priedų Tipas Atvejais
Tipas 1 5V / 3.3 V Aušinimo Ventiliatorius
Tipas 2 šilumos kriaukle
Suderinamas su Dėl Aviečių Pi 3 Modelis B +
Prekės Pavadinimas AOKIN
3 tipas Dėl Aviečių Pi 3 Padengti Couqe Shell " Rubisafe

Panašūs produktai