5vnt Minkštas Išsamiai Teptuku Automobilių Valymo Išsamiai Nustatyti Automobilių Išsamiai Automobilių Valymo Purvo, Dulkių Valyti Šepečiu

€4.04

-19%

€5.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 mentele rinkinys, lucullan kempinė, teptuku automobilį, kibirą žvyro, darbuotojas, putų mjjc, išsamiau, automobilių valymo 10, vyriška skutimosi šepetėlis, dulkių šepetys šluotos, šepetėlių makiažo rinkinys.

Švarus sunku pasiekti ir siaura sritis su šiuo nesibraižantys, kuriame išsamiai šepetys!

Šepečiai gali dirbti keletas nedidelių trūkumų įstaiga, ir ji taip pat gali valyti ne variklio dalies.

Šeriai yra rūgščių ir šarmų, atsparus vandeniui.Įvairių dydžių detales šepečiai naudojami, atsižvelgiant į skirtingų dalių pasiekti dirbu valymo efektas jūsų automobiliui.

SAVYBĖS: Įvairių Dydžių

Geras išsamiai teptuku rinkinys, kuris siūlo įvairių dydžių naudoti savo automobilį ir dviratį.Ilgis yra pakankamai lengvai tyrinėti ir pasiekti į rankena riešutai, siauros arba siauros vietos.Ji tikrai patenka į nitų ir kruopos visų nepatogiose vietose!

Nėra Metalinių Dalių ir Šerius, su Teise Kietumas

Jokių šansų marring arba braižymo jūsų subtilus ratų.Šepetėliai yra teisė sunku gauti visą purvą ankštose erdvėse.Daro tai saugiausias išsamiai teptuku jūsų automobiliui.

Lengva Naudoti ir Laikyti

Kruopščiai suprojektuotas, nedidelis ir išskirtinį.Šepetėliai yra gražus ilgio, todėl juos patogu laikyti.Skyles ant rankenos daro juos lengvai pakabinti po naudojimo.

Nuvalykite Nereikalingus Dalykus

Puikus šlapias ir sausas naudojimas.Tai daugiafunkcinis šepetys, kuriuo siekiama pašalinti dulkių, duonos trupinius, ir kitų smulkių daiktų iš savo ratų, oro angų apdaila, sėdynės įtrūkimų, ir simboliai, todėl jūsų automobilis visiškai tvarkingas ir švarus iš vidaus į išorę.Jis gali patekti siauroje ir kitų ankštose erdvėse, kad yra sunku pasiekti, nuvalykite dulkes.Taip pat galite naudoti jį valyti oda, grotelės, krosnelės, nešiojamojo kompiuterio klaviatūros, ir daugiau.

Techniniai duomenys: Medžiaga: PP Plastiko (rankena) + Nailonas (šeriai) Dydis: Nr. 10 20.5 cm, No. 12 22cm, Nr. 14 22.5 cm, Nr. 16 23cm, No. 18 24cm komplektą SUDARO: 5VNT × Pakaitinis Automobilis, kuriame Išsamiai Teptuku Rinkinys.PASTABA: Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Specialios Funkcijos -
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
Medžiagos Tipas -

Panašūs produktai