Vaikai Virtuvės Apsimesti Žaisti Žaislai, Indai Patiekalų Rinkinys su Drainer Žaislas, skirtas 3 Metų amžiaus Vaikas Lopšelio Gimtadienio Dovana Atsitiktine Spalva

€6.98

-44%

€12.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikai kriaukle, merginos kichen, badmintono riešo, kūdikių plokštė, vaikams virtuvė, vaikas virtuvė, dubenyje nustatyti virtuvė, virtuvės, spintos rinkinys vaikams, vaikai virtuvės žaislas, vaikiška virtuvė padėjėjas.

Vaikai Virtuvės Apsimesti Žaisti Žaislai, Indai Patiekalų Rinkinys su Drainer Žaislų 3 Metų amžiaus Vaikas Lopšelio Gimtadienio Dovanos

Informacija:

Vaikiškų indų rinkinį su keturių pilnas parametrus, įskaitant visus patiekalus jūsų vaikai turės, jie bus pasirengę tarnauti iki apsimesti, patiekalų bet kuriuo metu

Paketą, įskaitant: 1 gabalas plastiko patiekalas drainer, 2 vnt patiekalus, 4 gabalus kavos puodeliai, 3 vnt dubenys, 2 vnt puodeliai, 3 vnt virtuvės ir 6 gabalus peiliai

Pagamintas iš sunkiojo ir tvirto plastiko, saugu naudoti ir sudėtyje nėra BPA, tai reiškia, kad jūsų vaikai žaidžia namuose ir tarnauti įsivaizduojamas vakarienė, galite būti ramūs, kad jų žaisti yra saugi ir patikima

Kai šalis yra daugiau ir jie visi yra padaryta, jūsų vaikai gali apsimesti, plauti indus ir įdėkite juos atgal į savo tvirtas ir realus plastikinių indų drainer!

Vaidmenų vaikams yra labai svarbus, jis leidžia savo vaizduotei paleisti nemokamai.Šis rinkinys leidžia įsivaizduoti, ruošia skaniai pavalgyti šeimai ir draugams, skatinti savo vaiką žaisti išmone ir kūrybiškai!

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis:

plastikinių indų drainer: 30 x 28 x 7cm/11.81 x 11.02 x 2.76 colių

patiekalas: 14 x 14 x 2cm/5.51 x 5.51 x 0.79 colių

dubuo: 9 x 9 x 4cm/3.54 x 3.54 x 1.57 colių

kavos puodelio: 8 x 6 x 6cm/3.15 x 2.36 x 2.36 colių

taurė: 7 x 5,5 x 4,5 cm/2.76 x 2.17 x 1.77 colių

virtuvės reikmenys: 14 x 4,5 x 1,5 cm/5.51 x 1.77 x 0.59 colių

stalo įrankiai: 10 x 3 x 2cm/3.94 x 1.18 x 0.79 colių

Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų ir vyresnio amžiaus

Pakuotė:

1 x Patiekalų žaidimų Rinkinys(21pcs)

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Klasifikacija VIRTUVĖ
Lytis Unisex
Modelio Numeris Vaikai Virtuvės Indai Indai Indai su Drainer Apsimesti Žaisti Žaislai
Tipas Virtuvės Žaislų Rinkinys
Amžius > 3 metų
Įspėjimas jokio gaisro
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai