Fitneso Latekso Juostos Nustatyti Atsparumo Juostose Užpakalis Kojų Raumenų Mokymo Reguliuoti Juosmens Diržas Elastinga Juostos Pedalo Exerciser Treniruotės

€6.82

-49%

€13.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: palaidinė princesė, 4 vamzdžių pedalo fitneso virvė, naudotis pedalą, kamščiatraukis, juostos dirbti, moterų xxx, pėdos keltį, blakstienų tušas, grupė grobis, fitneso moterys-grobis užpakalis, ortopedijos vielos.

Savybės:

* 1. Atleisti mažesnis nugaros skausmas: Jeigu išbandėte viską nuo tabletes šildymo kilimėlis ir atrodo, kad nėra jokio būdo, kaip sumažinti šią mažesnis nugaros skausmas, tada nėra jokios alternatyvos.Ši unikali juosmens neštuvų yra žmonių, su diskiniais herniation, skoliozė, stenozė, ir artritas.Ji suteikia stuburo smegenų dekompresija ir mažina įtampą diskai ir nervai, todėl jūs galite pagaliau džiaugtis neskausmingas dieną!

* 2. Pagerinti jūsų laikysena: Naudoti šią apatinės nugaros neštuvų į išskleisti juosmeninės stuburo ir kaulų srityje, ir net tiesiog paspauskite vienintelis jūsų pėdos išleisti slėgį.Pagaminti iš storos putų, kad yra ir minkštas, ir tvirtas, kad suteiktų tinkamą atgal dekompresija, tai pilvo mygtukai gali padėti jums smarkiai pagerinti savo laikyseną.

* 3. Tik 15 minučių per dieną: Praleisti tik 15 minučių per dieną, dėl apatinės nugaros neštuvų gauti patikimus rezultatus.Kodėl išleisti daug pinigų dėl receptinių vaistų ir brangus chiropractic gydymo?Tiesiog gulėti ant nugaros išskleidimo prietaisas, galite jaustis sklandžiai pratęsti slankstelių, nes raumenys juosmens srityje buvo atkurta lankstumą.

* 4. Ištempti savo kūną, bet kada ir bet kur: Tai lengvas shiatsu masažas neštuvų yra lengvas ir gali būti atlikti ir atliekami visame ofise, atostogų ar vairuojant, todėl jį galite pasiimti su savimi!

* 5. Reguliuojamas juostos-Mūsų juostos yra reguliuojamas, kad tilptų juosmens dydžiai nuo 23 cm iki 46 cm.Juostos gali būti lengvai nustatoma ir kamšalu pridėti papildomą komfortą jūsų juosmens ir kojų.

Specifikacija:

Medžiaga: Lateksas

Gaminio dydis: apie 300 X 235 X 235mm / 11.81 X 9.25 X 9.25 "

Grynasis svoris: 300g

Taikoma scenos: fitnesas, sporto

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Prašymas Pedalas Exerciser
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Modelio Numeris JJ200910
Departamentas Pavadinimas Unisex

Panašūs produktai