RedThunder Viena Ranka, Mechaninė Žaidimų Klaviatūra Kietas Apšvietimu Nešiojamas Mini Klaviatūros Ergonominius Žaidimų Valdiklis skirtas PC, " Xbox Gamer

€21.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mini pc langas 10, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, pelės redragon, "logitech" pelės, klaviatūros keycap, keycap pbt, pelės rapoo, teclados mecanicos, fr pbt keycap.

Rekomenduojami Produktai

Produkto Specifikacija Klaviatūros tipas: mechaninė Jungiklio tipas: mėlyna jungiklis Klaviatūra dydis: 26 x 18,5 x 3.8 cm Klaviatūros svoris: 350g Klavišų skaičius: 35 Kabelio ilgis: 1.5 m Darbo PS4,Xbox Vienas,Nešiojamas kompiuteris,PC Kompiuteris Žaidimo.Suderinamas su Win 2000,Win XP,Win ME,Win Vista,Win7,Win8,Win10,Linux.Savybės Kietas Apšvietimas: Built-in 6 kietas šviesos režimai, ryškumas šviesos gali būti pakoreguoti.Įrašymo Klavišus: F1, F2, F3, F4 yra macro įrašymo klavišus, gali būti pritaikyti pagal jūsų poreikius.Ergonomiškas Dizainas: Ergonomiška, viena vertus, palmių paramą teikti patogiai žaisti žaidimą patirtis.Macro įrašymo metodas: 1.Paspauskite FN+F1, F1 šviesą, įveskite įrašymo narė; 2.Parašykite, ką jums reikia įrašyti; 3.Paspauskite FN+F1 norėdami baigti įrašymą.Makrokomandų įrašymas buvo baigtas, paspauskite F1, atitinkamas turinys bus rezultatas.Įrašymo metodas, F2, F3, F4, yra tas pats, kaip F1. Jei norite aiškiai įrašyti, tiesiog paspauskite FN+ESC iš naujo.Šviesos reguliavimo metodas: FN+F5: Cikliškai jungiklis 6 šviesos režimai; FN+5/6: Pasukite aukštyn/žemyn ryškumas šviesos.

Po Pardavimo

1. Jei yra kokybės problemų su produkto ar produktas yra sugadinta dėl logistikos priežasčių, mes suteikti jums su visa grąžinamoji išmoka arba atsiųsti jums naują produktą nemokamai. 2. Jei norite grąžinti dėl kitų priežasčių, jums reikia grįžti produkto mums.Visos grįžti prekės turi būti grąžinamos su savo originali pakuotė ir priedai. 3. Prašome naudoti pašte arba Oro Pašto grįžti į jav, skelbia $15-$20, nereikia siųsti DHL/UPS/Fedex/TNT ar kitų express pristatymas, kitaip sklypas vyks pagal užsakymą, ir brangus muito patyręs ir mes ne lokys,!!! 4. Grįžo sekimo Nėra.ir sekti svetainė turėtų būti siūloma kartą siuntinių siunčiami (Svarbu!!!) taip, kad mes galėtume sekti sklypas. 5. Kai mes gavome grįžo sklypas, mes informuosime jus per 48 valandas.

Apie Muitus

Kaina neįeina muitai.Jums gali tekti sumokėti muitai ir mokesčiai, prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje.Jei mokestis imamas pagal savo papročius, prašome turėti tai, mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, klientai yra atsakingi už užsakymą mokesčius.

Atsiliepimų & Atsiliepimai

1. Jei mūsų produktus ir paslaugas su jumis susitikti, aš tikiuosi, jūs galite mums suteikti visą 5 žvaigždučių įvertinimas.Jūsų parama yra tai, ką galėtume padaryti geriau. 2. Mes išlaikyti aukštą 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime sėkmingai išspręsti savo problemas. 3. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių.Ačiū už jūsų supratimą iš anksto!

Kalbos lietuvių
Pakuotė Taip
RGB Taip
Stilius Mini
Modelio Numeris G94
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Riešo Parama Taip
Klaviatūra Standard Mini Klaviatūra
Pilno Dydžio klaviatūra No
Prekės Pavadinimas RedThunder
Ašies Kūno Prekės N/A
Tipas Laidiniu
Kilmės KN(Kilmės)
Sąsajos Tipas USB
Veikimo Stilius Mechaninė

Panašūs produktai