Už "Huawei" Garbės 20 Atveju SUPCASE UB Stiliaus antidetonaciniai Premium Hybrid Apsaugos TPU + PC Galinio Dangtelio Huawei Nova 5T Atveju

€9.02

-15%

€10.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "huawei" nova 3i atvejais, uag huawei atveju, "huawei" nova 5t atveju ztao, garbė 30 pro plus telefono, ub pro, byla telefono, oneplus nord n10 5g padengti, atveju oneplus nord, kūno garbę 20, atveju comput.

Už "Huawei" Garbės 20 Atveju SUPCASE UB Stiliaus antidetonaciniai Priemoka

Hibridinis Apsaugos TPU + PC Galinio Dangtelio Huawei Nova 5T Atveju

Produkto Aprašymas >>>

Vienaragis Vabalo Stilius yra atsparus įbrėžimams, aiškiai parodė, kad leidžia jums parodyti ieškoti savo Huawei Honor 20 (Huawei Nova 5T).Įrengtos smūgį sugeriančios TPU bamperis ir iškėlė kraštų, šiuo atveju ne tik saugo, poveikį, tačiau jis taip pat skydai paviršių jūsų telefoną nuo žalos, taip pat.Lengvai pasiekti visas išmaniojo telefono funkcijas, funkcijas ir uostų dėka tikslios išpjovos ir tikslaus dizaino, šios bylos.

Savybės >>>

Pagamintas naudojant aukštos kokybės polikarbonato ir TPU medžiagos.Skaidrus, atsparus įbrėžimams, nugaros skydelio.Iškėlė bezel liftai ekrano ir fotoaparato išjungimas paviršiai papildomai apsaugai.Plonas ir stilingas dizainas netrukdytų telefono funkcijos ir mygtukai.Suderinama su Garbę 20/ "Huawei" Nova 5T (2019 m. Laida) TIK.

Pakuotė:

Telefono dėklas x 1

Savybės Plonas Aiškiai
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Kokybė Aukščiausios Kokybės
Stilius Mados Verslo Stilius
Kilmės KN(Kilmės)
Spalvos juoda
Dizainas Plonas Aiškus Dizainas
Prašymas Už "Huawei" Garbės 20 Atveju, "Huawei" Nova 5T Atveju
Prekės Svoris 80g
Funkcija Antidetonaciniai
Prekės Pavadinimas supcase
Medžiaga TPU+PC
Pristatymo Svoris 100g
Sandėlyje 100% Originalus SUPCASE Atveju Sandėlyje
Suderinama Modelis Už "Huawei" Garbės 20 "Huawei" Nova 5T

Panašūs produktai