12V Auto Transporto priemonių Kuro Dujų Perdavimo Siurbimo Siurbliai Nešiojamų Lauko Elektros Siurbliu, Vandens, Naftos, Dujų Įrankiai, Benzino Siurblys Su Linija

€10.47

-12%

€12.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: užvirinti siurblys, elektros audra vandens siurblys, 12v siurblys vandens, Ranka siurblys, f dujų siurblys, 24 voltų siurblys, vyno siurblys 4, tepalo perdavimo siurblys, siurblys vandens, sodo vandens.

12V Auto Transporto priemonių Kuro Dujų Perdavimo Siurbimo Siurbliai Nešiojamų Lauko Elektros Siurbliu, Vandens, Naftos, Dujų Įrankiai, Benzino Siurblys Su Linija

Šis siurbimo siurblys priima DC12V nuolatinės SROVĖS variklis su mažai triukšmo ir didelis greitis.

Alyvos siurblys turi geras sandarinimo veiklos, apsaugo nuo pratekėjimo ir prailgina tarnavimo laiką.

Siurblys pagamintas iš plastiko, kuris yra atsparus korozijai ir nėra rūdžių.Tai padidina storis išorinis apvalkalas ir daro išorinis apvalkalas stipresni ir mažiau deformuojamieji.

Siurblio korpuso siurblys yra įrengtas jungiklis, ir žiebtuvėlis turi maitinimo indikatoriaus lemputė patogus valdymas.

Kai siurbimo alyvos siurblys, pirmiausia prijunkite naftos žarna su naftos, ir tada įdėti naftos vamzdis į švarų aliejumi (arba vandens).

Į 12V nešiojamieji elektriniai žalios naftos kuro siurblys turi stabilių rezultatų.Visiškai sandarūs, izoliuoti.Šio produkto yra maža.Lengvas lengvas montavimas ir vykdyti.Viela yra apie 4.1 metrų ilgio ir siurblio uostas yra 16 mm skersmens.Ji yra įrengta su vandens vamzdžių ir žarnų sąvaržos.

Tinka lauko turizmo, degalų vidury kelio, vandens rezervuarai ir geriamojo vandens siurblinės, jachtos, kateriai, motociklai, kombainai, didelėms žemės ūkio mašinos, statybos mašinos, didelės ratų traktorių ir kitų lauko darbus, nepatogu, transportavimo ir negali pasiekti, degalinės, Degalų įrangos ir mašinų.

Komplekto atsarginės dalys siurblių yra taip: siurblio korpusas, žarnos, žarnos, apkabos, silikono vidinis žiedas, cigarečių degiklio maitinimo laido.

Atsargumo priemonės:

1. Šis siurblys yra griežtai draudžiama siurblys benzino, alkoholio ir kitų degiųjų įstaigos!Negaliu paleisti be apkrovos ir sauso siurbimo.

2. Siurblys turi dirbti su pertraukomis (tai yra, ji neturėtų būti naudojami ilgiau kaip 20 minučių po kiekvieno naudojimo, ir tada toliau naudoti po 10-15 minučių).Atkreipkite dėmesį, kad ji negali dirbti pastoviai ilgą laiką.

Spalva:raudona

Medžiaga:PP

Pakuotės Turinys:

1* siurblys

1* 4 metrų maitinimo laidą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Spaudimas Žemas Slėgis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris kuro siurblys
Degalai Benzinas
Naudojimas Aliejus
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Sertifikavimo NĖRA
Teorija Išcentrinis Siurblys
Galia elektrinis
Struktūra Išcentrinis Siurblys

Panašūs produktai