Aš vis DAR ESU GYVAS, Gatvės Menas, Plakatų ir grafikos Grafiti Meno Abstrakčios Drobės, Paveikslai ant Sienų, Menas, Nuotraukų, Namų Sienų Dekoras

€3.98

-45%

€7.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrų abstrakčiai sienos menas, pagal skaičių dažai, didelis abstraktūs paveikslai tapyba, cuadros abstractos, didelis wall paveikslų rėmai už kambarį, plakatas sienos, dažai, paprasta estetinės plakatai, karinės plakatas, abstraktusis menas, sienų.

Ko nors Improtant Mūsų Klientams

1.Tapyba yra ne handpainted, ji yra atspausdinta mašina. 2. Laikykite žemyn siuntimo išlaidas ir aviod rėmo sugadinta dėl laivybos, ne motina, ne viduje rėmo, ne už kadro, drobė tik. 3. Dydis 90x120cm, 90x130cm,100x130cmm100xx140and 100x150cm bus laivo Tarptautinių Express".pristatymo laikas tiesiog reikia maždaug 8-15 dienų,ir nėra jokio papildomo siuntimo išlaidas. 4. Dėl įvairių apšvietimo efektai tarp kompiuterių monitoriams,mobiliųjų telefonų,spalva objektų bus šiek tiek kitoks nuo parodyti nuotraukas, į Mūsų parduotuvėje. 5.1 colis=2,54 cm 6. mes priimame nestandartinių dydžių ir nuotraukas, jei norite, pls susisiekti su mumis. 7.Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti,Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.

Dydis Šaltinis

Produkto Rodyti

Laisvės statula Grafiti meno Tapybos ant Sienos Menas, Plakatų ir grafikos Gatvės Meno Laisvės Statula Nuotraukas, Namų Dekoro

Kodėl Verta Rinktis Mus

1.Puikios Tekstūros Drobės 2. Aplinkos Apsaugos Beskonis 3. Gerai Ir Sklandžiai Audinio Paviršiaus 4. Atsparus vandeniui

Pakavimo Duomenys

1.Mes naudojame profesionalias ir stiprus PVC VAMZDIS pakuotės saugai užtikrinti savo paketą transportu. 2.Atsparus vandeniui juosta apvyniotas aplink vamzdelį.

Apie laivybos

Apie laivybos: -Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą. -Pakuotės bus siunčiami su ePacket ir Kinija paštu, oro paštu, nemokamai,prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo. -Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti,Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.Apie laivybos: -Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą. -Pakuotės bus siunčiami su ePacket ir Kinija paštu, oro paštu, nemokamai,prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo. -Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti,Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.

Apie Paslaugą

Apie paslaugų: Mes darome geriausias paslaugas, kad patenkintų pirkėjo,prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.Ačiū!

Formos Vertikalus Stačiakampis
Drop laivyba Taip
Modelio Numeris PF2319
Tipas Drobė Spaudiniai
Stilius Modernus
Forma Vieną
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga Drobė
Nestandartinių dydžių Taip
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
abstraktusis menas šiuolaikinio meno
Rėmas No
Dalykai abstraktus
Drobės Paveikslai Tapyba Ant Sienos
Naudoti Namų, Baras, Svetainė, Vaikų Kambarys,Miegamasis Kambarys.
Rėmelio režimu Neįrėminti
Drobė Menas Sienos Menas
Cuadros Quadro
Technics Purškiamojo Dažymo
Plakatai Ir Spausdina Nuotraukos
Paramos Bazės Drobė
Originalus No
Prekės Pavadinimas PANTINGART
Grafiti Menas Plakatai Gatvės Paveikslai

Panašūs produktai