Nemokamas pristatymas 4pcs Mullard EL34 vakuuminio vamzdelio suderinta pora

€127.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 6l6, stiprintuvo el34, vamzdis el34 šališkumo, 6v6 vamzdis, mullard vamzdis, 6v6 vamzdis stiprintuvas, ams1117, 6ca7 vamzdis, el34, 6l6 vamzdis.

Į Mullard pavadinimas ir prekės ženklas įgijo Naują Jutiklio Corporation".Ši nauja gamybos Mullard EL34 vamzdis yra gaminamas jų Xpo-Pul gamykloje (taip pat žinomas kaip Atšvaitas) į Saratov, Rusija.Naujasis Jutiklis yra Amerikos korporacija, o nuo tada, kai pradėjau nuosavybės ši gamykla buvo nuolat gerinti esamą gamybos vamzdžiai.

Palyginti su Naujojo Jutiklio Corp. Svetlana, kurios yra gana rėžiantis viduryje, naujas Mullard EL34 buvo gerokai išlyginti.Apskritai garsas yra geriau subalansuotas ir labai šiltas.Tai puiki naujiena tiems žmonėms, kurie su kažką panašaus į Maršalo, nes jie yra iš prigimties midrangey.Mažas mids gražiai subalansuotas, siekiant užkirsti kelią bet boomy tonas.

Ši nauja gamybos EL34 vamzdelis Naują Jutiklio išsiimti garsaus Mullard EL34.

Garantija

Visi vamzdžiai ateiti su 3 mėnesių garantija nuo jūsų pirkimo dienos.

Pristatymas

Galime atsiųsti mūsų prekes visame pasaulyje per registruotu oro paštu su sekimo numerius.Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia sąlyginio DEPONAVIMO.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas, sąlyginio DEPONAVIMO rungtynes adresas norite mums laivas.ir mes esame atsakingi už pristatymas.Visus elementus galime parduoti yra pažymėta kaip dovana su deklaruojama maža vertė.

Mokėjimo

Mes priimame sąlyginio Deponavimo.Visos užsakytos prekės, pažadėjo išsiųsti per 3 darbo dieną.

Dėkoju ir Sėkmės!Prašome susisiekti su kokių nors klausimų.

Mes norime, kad visi pirkėjai patenkinti!

Modelio Numeris Mullard EL34
Prekės Pavadinimas PSVANE
Maksimali Galia Vienam Kanalui 45w

Panašūs produktai