2019 Moterų Golfo klubai Maruman Didenybė Prestigio 9 Golfo irons5-10 P. A. S Lygintuvai klubai Grafito veleno L flex headcover Nemokamas pristatymas

€276.54

-5%

€294.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: golfo lazda, golfo klubas, sota golfo klubai, Golfo, violetinė headcover, Lazda, odė golfo lazda dangtis, yamaha majesty, cue veleno, klubo golfo hibridas.

Pavadinimas:Naujas Moterų Golfo Klubai MARUMAN DIDENYBĖ Prestigio 9 Golfo lygintuvai Nustatyti flex :L flex lygintuvai Pavadinimas: 5.6.7.8.9.P .A .S jokio galvos išnirimas ir reguliavimo priemonė visiškai naujas golfo klubai oem aukštos kokybės klubo ateiti su prekės ženklo logotipu ir serijos numeris veleno ilgis gali pratęsti arba sutrumpinti Mūsų specialių tiekimo:Sureguliuokite Ilgį Klubų kaip Kliento prašymu šis Punktas Mūsų specialių tiekimo Reguliuoti Ilgį Klubai kaip s Klientų prašymu šis straipsnis,jūs taip pat kviečiame rinktis veleno jums patinka.Pratęstas Ilgis:+1.5,+1,+0.5(coliai) Sutrumpinti Ilgis: -2,-1.5,-1,-0.5(coliai) Jei turite specialių pageidavimų ant veleno ,prašome susisiekti su mumis arba palikite mums žinutę ,ačiū ----- Siuntos & garantinis Aptarnavimas - - - - - - 1. Mes paprastai laivai savo užsakymą atlikti per 5 darbo dienas.Jei savo užsakymą specifikacijos nėra aišku, tada jis bus atidėtas iki tol, kol mes gauti aiškią specifikacijos iš jūsų 2. Skirtingos paskirties, turi skirtingas pristatymo laiką.Kartą sekimo numerį atnaujinta tada jums bus gauti pakuotėje, kad anksčiau ar vėliau.Tai jūs ne gauti vieną mėnesį.Susisiekite su mumis ir mes jums ją išspręsti 3. Bendradarbiauti pateikti muitinės klirensas yra jūsų pareiga.Taigi, prašome būti bendradarbiavo su tai ir kai kada reikia mokėti muito mokestį, kuris yra kaltinamas savo šalyje, muitinės ne pardavėjas.Prašome atkreipti dėmesį 4. Jei jūs gaunate paketą, sugadinta būklės.Prašome fotografuoti ir susisiekite su mumis ir mes atsiųsime jums naują pakeitimas nemokamas 5. Jei naudojamas geras.Mes galime tik suteikti jums dalinį grąžinti.Net gaunate prekes atgal į mane.Mes negalime parduoti jį dar kartą 6. Jei nenorite naudoti prekių ir nepatinka.Galite retun jį atgal į mus savo išlaidų ir mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką, kai mes gauti paketą 7. Ginčų ir neigiamas grįžtamasis ryšys yra ne taikiai išspręsti problemą.Jei turite kokių nors problemų, apie jūsų užsakymą.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums atidaryti ginčo ar paliko neigiamų atsiliepimų.Pažadu, kad bus gauti protingą sprendimą, Mes tikimės, kad dirbti su jumis daugiau, ačiū!

Vikrumas Dešiniarankiams
Lytis MOTERIS
flex L
Kilmės KN(Kilmės)
Veleno Medžiaga GRAFITO
Club Tipo LAIDYNĖS

Panašūs produktai