JY 164cm Implantuoti Plaukų EVO Skeletas Silikono Galvos Nekilnojamojo Želė Boobs Big Ass Meilės, Sekso Japonijos Lėlės Plonas Juosmens Žaislai Vyrams

€1 333.43

-37%

€2 116.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nekilnojamojo lėlės nekilnojamojo, mano sekso žaislai, barbi vadovas, sekso žaislas, JAPONIJA, silikono sekso lėlės kalba, sex stroker, atgimti, erot žaislas, j. lėlės.

Kodėl Verta Rinktis Mus???

1.Patvarus -SEXYE Anime Lėlės gali būti naudojamas ilgą laiką,nėra lengva būti sugadintas.

2.Tikroviška -Į TPE medžiaga yra realus odos neliesti,ir tai yra paties dydžio santykis kaip realus žmogus.

3.Lanksti-Aktyvus nerūdijančio plieno Karkasas,jis gali padaryti daug kelia, kaip jūsų užklausą

4.Saugumas -Nėra savotiškas kvapas,100% medicininio ne toksiškos medžiagos.

Apie Logistiką:

1.Išsiuntė iš korėjos sandėlyje: apie 3-5 dienų atvykti 2.Vežamos iš Kinijos į rusijos: apie 20-55 dienų atvykti 3.Vežamos iš Kinijos į JAV,Jungtinė Karalystė,Vokietija,Prancūzija,Lenkija,čekija,Ispanija,Italija,belgija,Danija,Liuksemburgas,Olandija,Kroatija,Slovakija,Slovėnija,Suomija,Danija, Austrija,Švedija,Graikija,Airija,Portugalija,Estija,Latvija,Lietuva,Rumunija,Vengrija,nemokamas pristatymas, apie 3-15 dienų atvykti.

Pastaba:

1, matavimo būtų kai nuokrypis, yra įvairių būdų imtis priemonių.Nuokrypis apie 3-5cm yra normalu. 2, Abaout spalvų, skirtingų monitorių, nuotraukų produktai negali atspindėti faktinę spalva elemento.Profesionalus fotografas padės labiausiai tikslios spalvos nuotraukų elementus, nuokrypis spalva būtų kitokia skirtingomis baltos spalvos balanso. 3, Jei jums reikia daugiau detalios nuotraukos, prašome susisiekti su mumis.yra keletas pcitures ir išsamiai nebuvo leista išleistas websit kai teisinis klausimas. 4, Kad būtų galima pačios, kaip ir mes parodysime jums, reklamos, nuotraukos lėlės stiliaus, visi jūs turite padaryti, yra stiliaus savo litte tiek ir jos suknelė iki. 5, Visi accesories nėra įtraukti, jei norite turėti accesories, susisiekite su mumis jums padėti įsigyti pigiau.

Nuolatinis ar Ne Nuolatinis

Visi mūsų lėlės ateiti standartas ne stovėti.Galite pasirinkti nuolatinis kojų variantas, kai užsakymo. 1、Nuolatinis Pėdų 2、Ne Nuolatinis Kojų

Odos Spalvų Variantai

Visi SEXYE lėlės jau TPE odos ir Silicio funkcijos.Abu jie yra ilgaamžiai, saugūs žmonių kontakto, jokio ilgalaikio kvapą ar skonį, ir mažą, ašarojimas.Natūrali oda yra labiau mėgsta Azijos klientams ir Šviesiai rudos odos spalvos ar šviesiai rudos spalvos būtų labiau mėgsta vakarų klientams.Mes taip pat gali tinkinti odos spalvą klientams, įmova, makšties, įdegio linijos ir pan.bet, kad būtų išlaidos, šiek tiek priklausė nuo to, kaip sunku darbe.

Dauguma customazation yra NEMOKAMA.

Akių Spalva Funkcijos

Visi mūsų akys yra hand made mūsų studijoje.Mes siūlome šiuos standartinius akių spalvos jūsų pasirinkimas. 1、šviesiai Žalia. 2、Žalia. 3、Ruda. 4、Mėlyna. 3、Juoda.Mes taip pat siūlome pritaikymas serviver, siūlote mums pavyzdį ir mes galime tai padaryti už jus, jei jūs neturite mėginio , tiesiog leiskite mums žinoti, kaip norėtumėte, kad akies atrodo, mes kuriame, kad už jus.net Gyvūnų akis, bet, kad būtų išlaidos, šiek tiek priklausė nuo to, kaip sunku darbe.

Patarimai, Pateikti Užsakymus

Kai jūs atliekate savo užsakymą, prašome palikti pranešimą Paaiškinimai su šia informacija: Odos Spalva + Akių Spalva+plaukų Stiliaus+Nuolatinis Galimybė(ne nuolatinis ) Jei jūs nepaliko mums žinutę, mes numatytuosius nustatymus, kad jums reikės, pačios lėlės, kaip mūsų reklamos nuotraukas.

Švarus Pasiūlymas:

1. Jūsų lėlės turi būti valomos kiekvieną kartą prieš ir po naudojimo, švelnios dušo putos.

2. Prašome laikyti lėlių galvos toli vandens.Jei oda buvo lipni, prašome švarus, vonia milteliai.Sausas ir naudoti kūdikių miltelių, kad ji sklandžiai.

3. Po valymo, sausu rankšluosčiu ir taikyti sviesto milteliai.Nenaudokite plaukų džiovintuvas.

4. Būkite atsargūs, kai judančios lėlės, išvengti kritimo beldžiasi / laužymas.

DUK

Q: Kodėl veiksnys nuotraukos atrodo ne taip gerai, kaip vaizdas už reklamos, aš galiu, gali būti 100% pačias lėles, kad reklamos lėlės?A: reklamos, lėlės, nuotraukos, priima profesionalių fotografų, jie gali parodyti jums geriausias aspektus ir geriausia atrodo lėlės.Darbuotojų sandėlį ar gamyklą yra ne fotografas, jie tiesiog turi telefonas, ir kai kurie labai normalus, nemanau, kad lėlė yra blogiau, kaip nuotraukas imtis gamyklos, nekilnojamojo produktai būtų geriau.Dėl reklamos lėlės yra gerai suknelė ir stlyed, jūs galite turėti visiškai pačios lėlės, bet reikia šiek tiek laiko stiliaus lėlės ir jos suknelė iki.Vienas dalykas, labai svarbu, kad jūs turite stiliaus lėlės.Q: ar lėlės odos dėmių?A: dollrsquos nors odos patvarus ir atsparus rip, ašaros, ir dėmių nėra nesunaikinamas.Jūs turite būti atsargūs, išlaikyti savo lėlės, toli nuo tamsūs audiniai ir prigludę drabužiai.Jei jums patinka tamsių drabužių, jūs turėtumėte būti tikri, nuplaukite jį, prieš pateikiant jį į savo lėlės, ir įsitikinkite, kad nėra parduotuvėje jos drabužius.Geriausia drabužių lėlėms yra šviesios spalvos, palaidų montavimo audiniai.Q: Ar SEXYE Lėlės ateina su garantija?A: Dėl produkto pobūdžio, mes negalime priimti deklaracijas.Tačiau mes pasisakome už mūsų produktą ir padaryti viską, ką galime, kad patenkinti mūsų klientų Q: Kas yra jūsų grąžinimo politika?A: Nors wersquod kaip visiškai patenkinti visi mūsų klientai, mūsų įmonė politika: VISI sandoriai YRA GALUTINIAI.Tačiau, mes labai rekomenduojame, kad jūs naršyti daugybė galimybių pakeisti savo SEXYE lėlės.Jūs galite pakeisti savo drabužius, apsikeitimo jo ar jos perukas, taikomas tam tikrų rūšių kosmetikos, ir net keisti savo veidą.

Vežimas Ir Pristatymas

1.Mes nepriimame PB BOX adresas , ir tik laivo patvirtino, kad adresą, savo užsakymą adresą užsakyta prekė ir pristatymo adresą, negali būti pakeistas po prekės, vežamos. 2. Lėlės reikia 2 - 3 dienas apdorojimo laikas + 4 - 13 dienomis laivybos = 2 savaičių, iš viso pristatymo laikas (apytikslis). 3. Mes pasiliekame teisę nustatyti optimaliausią pristatymo būdą ir vežėjas galima.

Pakuotė 1 x lėlės,1 x apatiniai
Privalumas saugus, švelnus, smooth, nekilnojamojo jaustis, nr. savitą kvapą
Prekės Pavadinimas SEXYE
Modelis, Aukštis 164cm
Medžiaga Silicio & TPE Platium
Sertifikavimo CE, FDA sertifikavimo
Modelio Numeris JY-xiaojie
Funkcijos Krūties/ Makštį/Išangę lyties, Cosplay, Madų Šou
Odos Spalva Fizinis/Ruda/ Pritaikymas
Elemento Tipas Žmogaus Kūno Dydžio
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai