5pair Didmeninės Mados Kubo 925 Sidabro Aišku, Crystal Moterims, Auskarai, pakabučiai, Papuošalai karšto moterų gražių, aukštos kokybės auskarai

€6.71

-28%

€9.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: quickcharge 4 0 usb, sidabro karoliai balsuokite, maži mėnulio aukso, 925, spinduliai tekinimo staklės, natsu lempos, statulėlės, švilpikas kempingas palapinė, švilpikas 2015 striukės, natsu actioe pav., palapinė polių jungtis.

sveiki atvykę į Mircro Mados

https://www.restapa.lt/store/1484182

Produkto Savybės

Produkto Būklė: 100% visiškai naujas

Kiekis: 1 * Vnt daiktą, kaip paveikslėlyje.

Prabangus apdailos

Prekės klasė:Tiesioginis Gamyklos Kaina,išskirtinės Kokybės,Mados Stilius

Aukštos kokybės(su Apsaugine plėvele) nėra lengva prarasti blizgesį

Ne nikelis/ antiallergic

Nauja

Dydis:5.7*0.8 MM

Svoris:6.5 g

Kiekis:5/pora

Fiee pristatymas

Pakuotė: opp krepšys

Funkcijos: papuošti, šalis, laisvalaikis

1) Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje EMS ar Hongkong post , laivybos būdas, priklausys nuo visų išlaidų.

2) EMS

Prekės bus siunčiamos iš po svetainė patikrina mokėjimo per 24 valandas.Ji paprastai trunka 3-15 darbo dienų ir pristatymas.

3 ) HongKong Post

Laivybos ir tvarkymo išlaidos yra ta pati visame pasaulyje(įskaitant honkongą).We will ship prekę(s) per 3 dienas, FIKSUOTO dydžio ARBA REGISTRUOTU PAŠTU, iš HONKONGAS po patvirtino mokėjimo.Visos mūsų prekės yra standartinis butas laivybos kaina.Ji paprastai trunka 15-28 darbo dienas nuo pristatymo.Kartais kaip vartotojo problema ir oras problema, ji bus vėluoja keletą dienų.Ji gali būti iki 30 dienų.

4 ) Kinija Paštu, Oro Paštu

Pristatymas yra nemokamas, mes atsiųsime Kinija Po Oro Pašto dauguma laiko, Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas pristatymas, prašome susisiekti su mumis iš anksto.

Kai jums priimti mūsų produktų, mūsų produktai yra nepatenkinti kokybės problema, kurią sukelia mums, susisiekti per 3 dienas, prašome, mes grąžinsime jūsų mokėjimą jus besąlygiškai, Jei problemų sukelia Logistikos kompanija, prašome atmesti pasirašyti ir priimti prekes, tada skambinti vietos Logistikos bendrovės ir pateikė pretenziją su Logistikos kompanija apie klausimą.mes padėsime jums teigia, Logistikos kompanija padarysime viską, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų paslaugas tikslu.

Mes garantuojame, kad visi gaminiai 100% brand new, griežtų patikrinimo prieš išsiuntimą bus gaminių kokybę, užtikrinti, kad gausite produktą be jokių kokybės problemas.Mes darome viską, ką galime, kad esate patenkintas.Jei jums patinka šių produktų, prašome nusipirkti ją ir suteikite mums galimybę bendradarbiauti.Sveiki parašyti vertingų patarimų.

Siųsti labiausiai nuoširdžiausiais linkėjimais.

1) Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!

2) Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3) Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime sėkmingai išspręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami rašykite mums!Ačiū !

Dėkojame už jūsų paramą !!!

Medžiaga Metalo
Formos\modelis Aikštė
Prekės Pavadinimas KASANIER
Lytis MOTERIS
Stilius Madinga
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Modelio Numeris LLLV003
Metalų Tipas Sidabro Padengtą
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Auskarai

Panašūs produktai