Montessori Ugdymo Mediniai Žaislai, Matematikos Abėcėlė Švietimo Žaislai 3D Mediniai Galvosūkiai vaikams Montessori Žaislas, skirtas Kūdikių Žaislai, Mediniai

€4.79

-54%

€10.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: eva rankiniai, mediniai medžiai, žaislai, las dėlionės, kūdikių veidrodis žaislas, vaikų ugdymas, amatų medienos, vystymosi švietimo žaislai, vaiko žaislai, švietimo, mokytis matematikos, sudėtingos medinės dėlionės.

【Įdomus Švietimo Žaislai】-Šiuos Skaičius ir Abėcėlė "Flash" Korteles, turi 36 aukštos kokybės korteles(įskaitant 26 raidės ir 10 skaičių).Suderintu medinių blokų su iliustracijų,jūsų vaikai gali ne tik mokytis raidžių ir skaičių lengvai, bet ir atpažinti gyvūnus, o žaisti.

【Linksmas Ikimokyklinio Veiklos】-ryškios spalvos ir ryškus gyvūnų skaičiumi ir raide "flash" korteles, gali įkvėpti vaikų norą mokytis raidžių ir skaičių.Šis mažylis korteles žaidimas gali padėti vaikams lavinti rankų ir akių koordinavimui,spalvos ir formos pripažinimo ir problemų sprendimo įgūdžiai.Mokymasis žaidžiant gali padėti vaikams mokytis greičiau.

【Saugos ir Aplinkosaugos】-Pagamintas iš netoksiška medžiaga,tai medinių blokų, yra užapvalinti kampai, siekiant išvengti bet kokių nelaimingų atsitikimų.Gerai ABC korteles yra storas ir tvirtas,o jo dydis yra tik teisė pakankamai vaikui suvokti.

【Lengvai Tvarkyti】-Su laikymo dėžutė ir maišelis ateina su Numeriu ir Abėcėlė "Flash" Kortelių rinkiniai,galite paprašyti, kad jūsų vaikai įdėti korteles į lauką ir įdėti mediniai blokai, laikymo krepšys,kuris gali padėti jiems išsiugdyti įprotį išvalyti ir laikyti kambario organizuoti.

【Geriausia Dovana Vaikams】-Kaip ikimokyklinio veiklos, žaislų,ši Abėcėlė "flash" kortelės derinti mokslą ir įdomus.Jis yra tobulas, kaip gimtadienis ar šventė dovana vaikų amžius 2 3 4 metų amžiaus.Jūsų vaikai bus tikrai myliu šį montessori žaislas.

Dizainas 1

Produkto Specifikacijos:

Medžiaga: netoksiškas Faneros ir Medinių Blokas

Spalva: Įvairiaspalvis

Prabangus Laikymo Dėžė: 10.6" x 10.6" x 1.57"

Rekomenduojamas Vaikų Amžius 2 3 4 5 metai

Mokymasis žaidžiant gali padėti vaikams mokytis abėcėlės ir skaičių greičiau.

Tai taip pat pagaminti mediniai Numeris ir Abėcėlė "Flash" Kortelių rinkinį sudaro 26 raidės ir 10 skaičių blokai, taip pat 36 vienetų korteles.Ryškios spalvos ir mielas gyvūnų yra gera lopšelio protiniam vystymuisi.Ir ji taip pat gali skatinti savo akies-rankos koordinacijos,spalvos ir formos pripažinimo.

Puikus Montessori Žaislai, Vaikų amžius 2-5 Metai

Pakuotė

36 x Korteles (26 Rašmenimis, 10 Numerių)

37 x Mediniai Blokai (26 Rašmenimis, 10 Numerių)

Dizainas B

Dizainas C

Dizainas D

Feature2 mediniai žaislai montessori
Įspėjimas negalima valgyti
Kilmės KN(Kilmės)
Feature5 mediniai galvosūkiai vaikams
Feature4 Švietimo Žaislai Vaikams
Prekės Pavadinimas SONGYI
Amžius 2-4 Metai
Feature3 brinquedo montessori madeira educativo
Feature1 montessori ugdymo mediniai žaislai
Tinka Švietimo Žaislai Vaikams 1 2 3 Metus
Feature6 Montessori Abėcėlė Matematika

Panašūs produktai